Lang geleden :')

Jeetje, dit is lang geleden.
Laatste keer inloggen op mydiary voelt echt als een eeuwigheid geleden. Zeker een paar jaar.

Intussen heb ik het lichaam van een oude vrouw (zo voelt het) en ben ik 1000 kilo rijker en heb ik de eerste grijze haren ontdekt. Is dat wat kinderen krijgen / opvoeden met je doet? Well fuck me, but no regrets!

De laatste tijd is het verlangen van me af te schrijven weer wat toegenomen. Gewoon om even wat gedachten op een rijtje te zetten. Tenminste, dat is het idee.

Sinds het huis vol is met peuter, kleuter en puber zonen vliegt de tijd letterlijk voorbij. Waar zijn de afgelopen 4 jaar gebleven? Mag ik ze terug?

Weetje wat trouwens echt de grootste onzin is? Voornemens over hoe je gaat opvoeden.
Voordat je kinderen krijgt heb je een zeker idee over 'hoe het moet'. Bij de eerste gaat het je nog aardig af en denk je als kersverse ouders dat je geweldig bezig bent. Maar dan. Dan komt de 2e. En die komt van een andere planeet en elk voornemen dat je had kan je overboord gaan gooien. Tenminste. Zo verging het mij wel haha.
Maar als er 1 ding is dat je leert met het opvoeden van kinderen is het wel dat je je aanpast. Wil plan A niet, dan proberen we plan B. Je wordt creatief in het bedenken van oplossingen en je leert loslaten van vastgeroeste ideeën en voornemens :'knipoog

Tot zover nu eerst maar even.
Morgen weer een lange dag.
18 apr 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van inoue
inoue, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende