#boos

#terug naar je eige land.
Ik heb mijn handtekening gezet omdat ik het met Tim eens ben dat het kinderpardon dat we nu hebben voor geen meter werkt. Kinderen die hier geboren zijn en al jaren wonen en opgroeien worden na een jaar of 5 'terug' gestuurd naar het land van hun ouders waarvan ze zelf de taal niet van spreken, de cultuur niet kennen en waar het gevaar vaak nog niet geweken is. deze kinderen worden ineens weg gerukt uit hun vertrouwde omgeving en moeten zich maar zien te redden in een land dat niet aanvoelt als hun land. Ik ben van mening dat kinderen niet de dupe zou moeten zijn van de fouten van hun ouders of van de overheid. Hoe een werkend kinderpardon er uit zou moeten zien weet ik niet. Maar ik weet wel dat de huidige geen schoonheidsprijs verdient.
En bovendien, als je de reacties leest van de gemiddelde Nederlanders op het initiatief van Tim, dan krijg je toch ook hartpijn? We zijn enorm hard geworden in ons oordeel en ook dat pik ik niet meer. tijd om actie te ondernemen.

Ik heb aangevinkt dat ik graag meer voor de actie wil betekenen als ze mijn hulp kunnen gebruiken. Vandaag ben ik (vast met veel anderen) uitgenodigd om samen met het team van #boos, de handtekeningen te overhandigen aan de 2e kamer in Den Haag. En dat doe ik met alle liefde. Kinderen zouden niet de dupe moeten zijn van onze angst en haat naar asielzoekers. En ze moeten ook niet de dupe worden van de foute beslissingen van hun ouders of een niet werkend kinderpardon. Wat Tim deed door de kleine jongen te laten interviewen was hard, maar wel nodig om mensen wakker te schudden. Te veel steken gewoon hun kop in het zand en willen er niet mee geconfronteerd worden. En als het dan tóch gebeurd, dan wordt er hatelijk gereageerd. Maar eerlijk is eerlijk. Door je kop in het zand te steken verdwijnt het probleem niet en wordt er ook niks opgelost.

Nu ben ik op zoek naar nog meer mensen die hun handtekening willen zetten in de online petitie. Ik ben gevraagd door #boos om via mijn persoonlijke link meer handtekeningen te vervaardigen.
Ik heb het zelf al gedaan bij mijn familie leden en ook facebook is zo aan de beurt.
Bij deze wil ik eenmalig mydiary lastig vallen met mijn verzoek. Mocht je je handtekening willen zetten, stuur mij je email adres door en dan stuur ik je de link. Een handtekening kan geheel anoniem en je kan mij altijd een PM sturen. Direct na het verzenden van de link zal ik de PM met emailadres verwijderen om je privacy te garanderen.

Sorry jongens voor dit smeek berichtje. Maar ik wil hier graag met hart en ziel mijn best voor doen. en als dat betekend dat ik hier even 'voor lul sta' of even wordt 'gehaat' of wat dan ook... So be it. verliefd

Heel veel liefs,

Inoue

08 nov 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van inoue
inoue, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende