Genieten

Met mij en de kleine gaat het goed! Als gezinnetje zijn we aan het genieten van elke dag en papa en mama zien de kleine elke dag een beetje groeien. Zowel lichamelijk als geestelijk. Wat ontwikkeld een baby zich snel zeg!

De tijd vliegt voorbij. De spruit is alweer ruim 4 maanden en een paar maten gegroeid nahnah
50 en 56 heb ik allemaal alweer in dozen gestopt want die zijn hem te klein. Nu alweer over op 62/68.
Ze zeggen wel eens; geniet er maar van nu hij zo klein is want voor je het weet is de babytijd voorbij. Nou... Geen woord van gelogen!

We zijn net begonnen met de eerste oefenhapjes en dat gaat ook heel goed!
Iets minder leuk voor de kleren die hij aan heeft ondanks het slabbetje maar ok, dat geeft niet :'knipoog

Met mij gaat het ook goed verder. Ben lichamelijk redelijk hersteld hoewel ik van de huisarts wel bekkenbodem oefeningen moet doen omdat de baarmoeder wat verzakt is. Maar geen erge verzakking, dat scheelt!

Kan ook niet wachten tot ik weer naar de sportschool kan om te fitnessen. Ben nog zeker 10 kilo zwaarder dan voor de zwangerschap en het zou heel fijn zijn als ik weer een beetje terug zou kunnen komen op mijn oude gewicht. Op mijn zwaarst was ik 89kg. Nu ben ik 76kg. Voor mijn zwangerschap was ik 65kg. Nou ja, dat komt vanzelf en anders maar niet. Ik ben net zo gelukkig met een forser lichaam. Maar het is wel prettiger voor mijn portemonnee want ik wil niet allemaal nieuwe kleding hoeven kopen hahaha.







Veel liefs!
19 apr 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van inoue
inoue, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende