Klacht tegen vliegtuigmaatschappij

En dan ga je voor het eerst van je leven vliegen, mag je bijna 10 uur lang op heathrow (LONDON) gaan zitten wachten in onzekerheid of je nog wel kan vliegen. Ik dacht dat de NS erg was met ze vertragingen, maar dit slaat echt alles.

Ik zou vliegen om 11:45
Uiteindelijke vlieg tijd: 22:30

In de tussentijd is de vlieg tijd 2x veranderd (ik zou eerst om 14:15 vliegen en daarna om 17:35) Het oneerlijk alle vluchten van dezelfde vliegtuigmaatschappij, met dezelfde bestemming kregen 'voorrang' en vlogen gewoon op normale tijden zonder enige vertraging. En we konden niet naar die vluchten overgeboekt worden 'gaat niet zijn regeltjes'

En ik ben LETTERLIJK van het kastje naar de muur gestuurd. Mevrouw de stewardess had genoeg van het geklaag (waren natuurlijk veel boze mensen) en stuurde ons steeds naar een andere vertrekhal waar we 'zogenaamd' zouden kunnen boarden. Op geven moment wist NIEMAND meer op het hele fucking vliegveld wanneer we en of we nog zouden kunnen vliegen.

Ach flikker toch op mensen. Klacht ingediend ben benieuwd wat er uit gaat komen. Ook nu de KLM Akkoord is gegaan met een schade vergoeding na 3 uur vertraging (zit ik dus dik overheen).

KLM JULLIE KUNNEN ME PIK ZUIGEN. Niet dat ik er één heb, ik ben immers een vrouw. Maar iemand die ik ken zegt dat altijd als ze boos is (ook een vrouw trouwens!) en weet je hoe lekker dat bekt! Zeg het maar eens hard op. Ookal kijken veel mensen je vreemd aan als je zoiets zegt. En zou ik het dus niet echt snel in het openbaar zeggen (dit is internet maar, daar durf ik alles) Anyway ..

Even mijn frustratie uiten. nahnah
25 okt 2012 - bewerkt op 25 okt 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende