kim feenstra foto**

Laatst heb ik me dus laten inspireren door Kim Feenstra. Of all people nahnah
Ze had een techniek binnen fotografie onder de aandacht gebracht en wilde hem zelf ook eens uitproberen.
Je gaat in een donkere ruimte staan met de camera op een statief of stabiele ondergrond en stelt de camera in op een sluitertijd van 4 seconden en ISO waarde van 100. Diafragma automatisch laten instellen.
Als je mazzel hebt en je bent in bezit van softbox e.d....dan kan je dat licht gebruiken om 'gedempt' licht te creeren en de diafragma van je camera zo omlaag te schroeven. Als ik het goed heb begrepen.

Natuurlijk heb ik me er niet aan gehouden.
Mijn statief is kapoet. Het was een goedkoop ding van 30 euro en 1 van de uitschuifbare pootjes heeft een deukje opgelopen en nu kan ik dat ene pootje niet meer uitschuiven nahnah LAME. Dus dat werd een kast gebruiken als 'statief'.

Wel heb ik mijn ISO waarde op 100 gezet en heb ik diafragma op 11 gezet en sluitertijd op 4 seconden. Met het grote licht aan in de kamer. In het donker had ik het ook geprobeerd maar was niet naar wens. Ik deed vast iets fout dus ik ging wat experimenteren om toch een vergelijkbare foto te maken.

Stond ik daar...achter elkaar selfies te maken. Voelde me er een beetje ongemakkelijk bij maar het resultaat is zo grappig. Straks ga ik kijken wat er gebeurd als ik de kamer donkerder maak, sluitertijd langer en dan mijn hoofd om de 2 seconden beweeg. Heb ik dan 3 hoofden? nahnah Gewoon ff spelen met de instellingen.

Thanks Kim! En Thanks Elja (photofact.nl) voor de tips! vrolijk
Het is niet hetzelfde geworden because I fucked up! En mijn duimen zijn zichtbaar en ik heb me niet opemaakt, mijn haren niet geborsteld en heb mijn huistrui aan...Maar heb er wel lol in nahnah

Foto kim:


Foto van mij:


Liefs,

Inoue
13 jun 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van inoue
inoue, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende