Jij

Jij bent al die tijd zo dichtbij geweest.
Ik was altijd bang dat ik niet meer iemand zou vinden die mij door en door kent. Maar jij weet wie ik ben, mijn plus en min punten.

Ik hou zo veel van jou, in zo veel stomme dingen moet ik aan jou denken. TV programma's plaatjes bepaalde situaties noem maar op.

Je was mijn maatje, ik kon altijd al met je lachen jouw stomme grappen maakten mij altijd al aan bet lachen. Je gekke bekken die je altijd trok lieten mij soms bijna in mijn broek plassen van het lachen. Samen alle feestjes af af en toe even snel die knuffel.

Ik begrijp nu pas wat liefde echt is. Liefde is niet moeilijk te begrijpen. Het is moeilijk als twee mensen niet het zelfde willen in een relatie. Maar met ons is het zo vanzelfsprekend. Win zijn van elkaar gaan houden steeds meer en meer. Het is net of het een film is, van beste vrienden naar soulmates. Ik wil geen dag meer zonder jou.

Mijn boze en soms gefrustreerde dagen begrijp je ' klaag maar even schat' je hoeft het niet eens letterlijk te zeggen want ik weet dat het oké is.

Mijn vrolijke dagen waar in ik soms in een bambie spookje loop en totaal geen beren op de weg zie, je vind het prima en laat mij dan genieten van de dag.

Je bent zo puur en kwetsbaar. Het even snel een kus of een knuffel geven is zo vanzelfsprekend. Even je sterke armen om mij heen. Even een lief woordje dat je zo snel zegt dat ik er soms eerst over na moet denken.

Maar ook de gesprekken, van een ouwehoerend gesprek kunnen switchen naar een serieus gesprek.

Je bent zo lief en ik zou nog uren over je kunnen praten. Het enige wat ik vraag ga alsjeblieft niet meer weg bij mij.
08 feb 2017 - 576x gelezen
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende