Internally screaming.

Okay nou ja ik verkeerde onder de indruk dat het gister lekker liep tijdens het meelopen maar blijkbaar heeft de teamleider een heel ander feedback gekregen dan ikzelf. Nu hebben we afgesproken dat we een tweede meeloopsessie gaan inplannen maar een deel van me heeft zoiets van okay, en dan? Wat heb ik aan meelopen als ik a) geen duidelijke, constructieve of überhaupt eerlijke feedback krijg en b) als ik zelf het gevoel heb dat het WEL goed is gegaan?

Ja blijkbaar hebben ze hem dus verteld dat ik super passief was en dat ik niet met de bewoners van het huis heb gepraat ofzo en ja, ik ga niet ontkennen dat ik aan het begin heel erg overweldigd was met alle nieuwe gezichten. Daarnaast heb ik geen ervaring met mensen met handicaps. En daarnaast zou letterlijk iedereen eerst even moeten inkomen en oriënteren in een nieuwe werkomgeving toch. Wtf. Verwachtten ze dat ik als volwaardig teamlid geboren was ofzo. Ik ben best flabbergasted.

Dit is heel teleurstellend en ik merk dat ik mijn woede vooral inwaarts richting mezelf keer en dat is niet goed. Zo van wow waarom ben je zo, hoe kan een mens zo mislukt zijn, je gaat nooit een baan in de sociale sector vinden, bereid je maar voor op een leven in de supermarkt. En dat is naast onconstructief ook nog eens niet waar want ik weet dat ik wel een goede pedagoog ben en dat ik er het hart voor heb. En ook als blijkt dat de gehandicaptensector me echt niet ligt, dan zijn er nog zoveel richtingen die ik op kan en dingen die ik kan doen.

Maar ik ben ook bang dat ik in de jeugdhulp afgewezen ga worden omdat ik achteraf pas las dat ze iemand met een rijbewijs zoeken en drie keer raden wie zijn rijbewijs al jaren uitstelt? Jap, ik. Maar desondanks hebben ze me WEL teruggebeld en heb ik aanstaande vrijdag WEL een gesprek met ze. En is er ooit echt iemand afgewezen om alleen een rijbewijs, vooral als dat rijbewijs in progress is?

Ik voel me heel gefrustreerd en klein en nutteloos en verdrietig en mislukt en dat frustreert me nog meer want dat BEN ik niet. Ik bedoel jezus ik ben net afgestudeerd, solliciteer pas een week, ben gister in het diepe getyft in een sector waarin ik nog geen ervaring heb, joh. En al word ik niet aangenomen, big fucking deal. Dan solliciteren we gewoon lekker verder tot we wel aangenomen worden.

Damn, stel je voor je bent pas twee weken afgestudeerd en je bent al boos op jezelf omdat je niet direct met een baan spawnt. Geef het tijd, gek.
28 jul 2020 - 415x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Azura
Azura, vrouw, 4 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende