Ik ben ik

Ik hou van wie ik ben. Ik ben een persoon die liefde geeft, een ander al het geluk gunt en mezelf gelukkig prijs met alles wat ik heb. Tuurlijk kunnen sommige dingen altijd beter. Ik weet ook dat dingen beter worden, zolang je maar bij jezelf blijft.

Een van de dingen die ik de afgelopen dagen heb geleerd, is dat het positief blijven van belang is. Hoe hard de wereld ook is, blijf altijd positief. Geloof in positiviteit en leef de positiviteit. Alleen dan zal je bereiken wat je wil bereiken. Deze wijsheid kwam naar boven omdat ik mij de afgelopen weken erg had laten meeslepen in negativiteit. Ik voel mijzelf negatief en dacht dat ik het niet meer aankon, alleen merkte dat het steeds erger werd. Dit moest ik doorbreken want ik weet dat er altijd zonneschijn komt na regen.

Gisteren opende mijn ogen en ik besefte dat het tijd was voor verandering. Ik moet het weer positief inzien en in mezelf vertrouwen. Ik heb geleerd dat wanneer je op jezelf vertrouwd je het heel ver kan schoppen. Ik vertrouw op mezelf dat ik in staat ben mijn dromen te verwezenlijken.

Ik ga mijn leven verbeteren door er beter mee om te gaan. Ik ben niet meer afhankelijk van andere en ik weet dat ik kan bereiken wat ik wil. Ik wil later met de liefde van mijn leven in het huis wonen waar ik ons samen zie. Ik wil samen kinderen krijgen en het leven toelachen.

Ik wil mijn leven lijden zoals ik dat wil. Niemand vertelt meer wat mijn dromen zijn en hoe ik deze moet verwezenlijken. De enige die mij dat ik kan vertellen ben ikzelf en niemand anders. Ik zal mensen verliezen uit mijn leven omdat zij zich niet kunnen vinden in mijn denkwijze maar ik weet dat de mensen zullen blijven die van mij houden. Dat zijn ook de personen die voor mij tellen, de rest waren passanten die mij leerde inzien wat ik niet wilde.

Ik leef mijn leven en ik geniet elke dag van hetgeen wat ik heb.
Ik ben blij met wat ik heb en ik geloof in mezelf.

verliefd
15 jul 2019 - 224x gelezen
Profielfoto van Saducoja
Saducoja, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende