Rare dag..

Vandaag voel ik me een beetje raar. Ene moment ben ik gewoon blij maar het andere moment voel ik mij erg onrustig. Alleen ik heb geen idee waarom?

Dat vind ik altijd zo'n vervelend gevoel wanneer ik dit heb, want ik heb geen idee waarom ik dit gevoel heb. Ik weet wel dat ik bezig met mijn eigen ontwikkeling alleen ik kan mijzelf nu niets bedenken waarom ik me zo onrustig zou moeten voelen.

Voor het eerst in mijn leven hou ik van mezelf en waardeer ik wie ik ben. Ik weet niet waarom ik mij zo voel. Misschien voel ik me onbewust nog bang voor het onbekende? Ik weet dat ik bezig met mijn ontwikkeling (helen van oude wonden, zelf liefde en dergelijke). Wellicht dat ik hierdoor misschien wat onrustig ben en mijn oude gewoonte weer terug wil komen, het stemmetje(ego) dat mij zegt dat ik toch niet voldoende ben.

Alleen dat stemmetje gaat het niet winnen want ik weet dat ik wel voldoende ben en dat ik dingen kan bereiken. Ik weet dat ik een sterk persoon ben en dat ik mezelf weet te ontwikkelen. Ik weet dat ik slim ben en dan bedoel ik niet dat ik mezelf slimmer voel dan een ander maar meer dat ik gewoon slim genoeg ben om mezelf te kunnen redden en dat ik ook zeker de kwaliteiten heb om dingen te bereiken. Ik heb mezelf nog nooit meer gevoeld dan een ander en zo zal ik ook nooit zijn. Enige wat ik wil is gewoon mezelf zijn en meer niet. Ik wil genieten van het leven en eruit halen wat er in zit.

Nu ik dit zo heb opgeschreven voel ik weer wat rust komen in mijn lichaam, denk toch dat mijn ego mij even van de kaart wilde brengen, alleen ik ben sterker dan mijn ego. Ik weet namelijk wat ik waard ben en dat ik niet bang hoef te zijn om mezelf te zijn.

Ik weet eigenlijk ook wel waarom mijn ego even op speelde nu ik er zo over nadenk. In de afgelopen dagen zijn er een aantal dingen aan het licht gekomen en hierdoor raakte ik een beetje in de war. Daardoor ging ik weer even aan mezelf twijfelen of ik dingen wel goed had gedaan en/of ik het misschien niet anders had moeten doen. Ik weet dat ik het niet anders had moeten doen want ik volg mijn gevoel. Mijn gevoel heeft er tot nu toe nog nooit naast gezeten, dat is mij de afgelopen tijd wel duidelijk geworden.

Plus ik merk dat over iets schrijven wat je nog niet duidelijk is ook wel een beetje inzicht geeft wat er speelt.
13 jan 2020 - 137x gelezen
Profielfoto van Saducoja
Saducoja, vrouw, 33 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende