I´m back.

18+ verhaal
Dit berichtje heb ik voor twee jaar geleden geschreven :

Wat als ik R nou leuk ga vinden ?
Of is het jaloezie?
Me beste vriendin heeft wat maanden geleden met hem gezoend. Maar ik en R kunnen heel goed met elkaar. En hij flirt ook veel met me. Hij doet echt moeite.
Maar me beste vriendin zegt nu dat ze hem misschien nog leuk vind...
Maar ik dan ? Elke keer als ik iemand leuk vind springt zij er weer tussen...

En nu twee jaar later ben je eindelijk van mij.
Nooit gedacht dat wij ooit wat met elkaar zouden krijgen, ik ging met jou beste vriend en jij met die van mij.
En nu dat klaar is voor al een half jaar ben ik zo stapel gek op jou.

De eerste keer dat wij elkaar zoende ik was zo bang voor alle reacties van iedereen. Iedereen had zijn mening over ons niemand nam het serieus maar gelukkig wij wel.
Man al die tijd was jij zo dichtbij mij en nooit geweten dat jij het voor mij bent.
Jij laat mij zien wat lief hebben is en wat houden van is.

Ik wou naar de dierentuin met -2 niemand vind dat een goed idee en wat doe jij? 'Oke prima als jij dat leuk vind gaan we dat doen' En daar gingen we.

Je bent zo lief, elke keer als je gaat wil ik niet dat je gaat ik wil dat je bij mij blijft.
Vrijdag hadden we een verjaardag en je zou blijven slapen maar dat ging niet door vanwege je voetbal. Ik baalde zo erg omdat ik jou bij mij wou hebben. Ik bracht je naar huis en zoende je zo lang omdat ik niet wou dat je ging.. ik voelde je hand over mijn borst gaan en het enige wat ik dacht was ga met mij mee..

Zaterdag reed je met mij mee naar een feest en ik vroeg je 'durf je nu wel te blijven slapen..?'
Je keek mij aan en zei 'Dat durf ik sowieso wel maar gisteren kwam gewoon echt niet uit schat'
'Oke blijf je dan vanavond ? '
Hij knikte ja en gaf me een kus.

Na het feest reden we naar mijn huis en ik voelde je hand op mijn achterhoofd je vingers gingen door mijn haar en ik voelde een kus op mijn wang. De deur ging dicht en ik voelde je handen tussen mijn middel vallen je wang voelde ik langs de mijne glijden. Ik vond het moeilijk om lief te hebben ik ben zo vaak gekwetst en gebroken maar bij jou voelt het anders ik gaf me over aan mijn gevoel. We belande in bed en ik voelde je over mij heen komen je voelde zo sterk aan zo veilig en oprecht. Je was zo lief voor het eerst voelde seks anders en dat kwam allemaal door jou. Alles wat je deed was oprecht. Je kwam van me af en ik voelde meteen je armen om me heen vallen je hield me stevig vast en ik voelde een kus in mijn nek.

Ik vroeg je nog ' Je slaapt toch het liefst op je buik ? Dat mag ook hoor ..?'
'Nee ik hou je liever vast zo lukt het vast ook wel'

Na een tijdje viel ik in slaap in de morgen werd ik wakker, ik draaide me om en ik zag je rug.
Je lag op je buik te slapen met je armen onder je hoofd.

Ik keek naar je en t enige wat ik dacht was, Je hebt z'n brede rug ik zag zijn schouderbladen en zijn armen die onder zijn hoofd lagen. Ik staarde naar je hoe je sliep zo lief en toch ben je zo groot. Ik pakte je arm en kroop er onder ik zei zacht dat ik van je hield en sliep nog een tijdje licht verder.

Toen je wakker werd voelde ik een kus, en niet een kus zo als ik normaal kreeg van al die andere. Dit was een kus net als die avond er voor een kus van 'ik geef zo veel om jou' Je zei ook niet dat je moest gaan je bleef de hele dag bij mij en geloof mij wat ging de tijd snel..

Ik maakte een ontbijtje op bed voor je en je keek je voetbal zo als je altijd doet op zondag. Ik lag naast je en keek naar je, je sloeg je arm om me heen en legde je hand op mijn borst je aaide er over heen. Ik kroop zo dicht tegen je aan als kon. Er was reclame op en je draaide je meteen over mij heen ik voelde je handen over mijn lichaam gaan zo puur. Ik vind mezelf een knappe meid maar sommige delen van mijn lichaam vind ik gewoon vreselijk, maar bij jou had ik dat gevoel niet. Na een tijdje begon de voetbal weer en je klapte mijn laptop dicht. Ik vroeg hem waarom hij het niet af keek als antwoord kreeg ik 'Dat is niet zo belangrijk als jou nu'

Rond 18:00 bracht ik je naar huis de terugweg voelde zo vreselijk ik wou niet dat je weg ging ik wou dat je bij me bleef. En net als nu mis ik je gewoon naast mij.

Waarom heb ik dit nooit eerder gezien tussen ons..
Ik ben zo blij dat je met mij wilt zijn..
06 feb 2017 - 680x gelezen
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende