Gordelbom

Voor individuen die niet zijn tegen te houden een gordelbom te gebruiken.

Als je echt graag wil doden zoals Kim de Gelder en anderen. In de rechtbank zal hij misschien wel eens gedacht hebben op de verkeerde plaats dit gedaan te hebben. De "bar " van de rechtbank te Gent , lijkt me een veel interessantere plaats waar schijnheiligen feestjes bouwen, alsook de rondlopende in zwart verklede mss wel travestieten. Een van hen gaf een rondleiding in het gebouw, de "bar" hebben ze nodig in hun zware job. Waarbij hij ook zei dat de mensen zelf hun problemen moeten oplossen.
Als alle personen zo moesten functioneren dan zou het moeilijk zijn om te kunnen eten, drinken, auto rijden, kledij te dragen, een lift te gebruiken, een lamp aan te steken,.... want je moet maar alles zelf doen en zelf oplossen.
Een stuk weg van het mensdom en een goede bijdrage voor de mensheid.

Ik wil er nog aan toevoegen. Advocaten en rechters stellen, door hun onderlinge strategie en communicatie, scheidende ouders tegen elkaar op. Hulporganisaties zoals OCMW' s, gezondheidscentra, enz ... werken vaak samen met hen. Je moet hen alles zeggen en nemen ook contact met advocaten op. Dit lijkt geen hulporganisatie maar de vergeetput van het Gravensteen.
Als iets krom is maken geheel die groep personen het nog krommer. Ze bespelen de gevoeligge plekken en hebben de ouders in de ban. Zo worden ze lijkt wel afgeperst door en via hun eigen advocaat. Met als doel in de hand cash dik betaald te worden ( mss wel ook rechters, dat kan je uit de boeken van Jan Beirens afleiden) door hun machts misbruikelijke arrogantie en strategie. Vaders en/of moeders worden mentaal vermoord, hun kinderen kunnen daardoor niet liefdevol en degelijk opgevoed worden door hun ouders. De kinderen zoeken een houvast ergens anders en ontsporen vaak. Gezien hun ouders in een eeuwige strijd geworpen worden, kan hun intieme relatie-leven niet de mogelijk krijgen een gezonde liedevolle wending te krijgen en dus ook hier moeilijk een voorbeeldige opvoeding aan hun kinderen mee te geven. Dit is de maatschappij vandaag door winstbejagende onmenselijke individuen die in loges en vrijmetselarij_ groepen regeren. Vaak zijn het hoog gepositioneerde individuen. De boeken van Jan Beirens geven veel duidelijkheid. Dit is alvast in Belgie. Zint eer ge begint, laat de mensen van de 'mensheid' OK zijn. Als je echt graag wil moorden, denk aan de hierboven beschreven personen van het "mensdom". Zo draag je misschien toch bij aan de " mensheid". engel
Moge het universum ervoor zorgen dat in die kringen de dun bezaaide personen die tot de mensheid behoren gespaard blijven.
Kinderen hebben zowel een vader als een moeder nodig om uit de radicalisering, drugmilieu en andere als deze te blijven. Ook ouders hebben constructieve hulp nodig en moeten vooruit kunnen met hun leven.

Misschien kan het op een andere manier dan een gordelbom om dit te bereiken.

Het is dus niet uitgesloten dat een vrijmetselarij-groep achter het destructieve verloop van mijn scheiding zit waarbij +- 17 advocaten me lieten stikken en me trachten de goot of beter gezegd de "zelfmoord" in te duwen. Zelfs in familiekring zitten mensen die in vrijmetselarij-groepen zitten!


www.bloggen.be/gooi_het_er_uit

of tik : "de ergernissen van piet" op google
14 mrt 2016 - bewerkt op 17 okt 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van piet1986
piet1986, man, 56 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende