Belgische advocatuur 1

De specifieke vrijmetselarij verenigingen of loges zijn groepen waar je heel moeilijk binnen kan. Je moet zweren dat alles wat gezegd wordt binnen de groep blijft (zwijgplicht) en moet gehoorzamen. Het lijken wel dictatuur binnen een schijn- democratie.
Van een OCMW bestuurslid kreeg ik te horen ze zwijgplicht hebben en moeten samenwerken. Ze verraadde zichzelf want in professionele kringen spreek je van "beroepsgeheim" en niet van" zwijgplicht". Wat kan je in godsnaam daar dan nog gaan doen! Bovendien probeert men je te doen tekenen dat de eventuele steun teruggevorderd kan worden. Men zegt dan dat dit standaard formulieren zijn. Dat men als Belg in eigen land zo behandeld wordt!!
Ze helpen je op die manier zogezegd, maar helpen je meteen een nieuwe put te graven. Dit terwijl ik leeggezogen wordt, mijn geld naar de ex gaat, en daar dan niet onmogelijk naar advocaten en rechters gaat want ze doet niet alles met een overschrijving. De boeken van Jan Beirens geven me hier opnieuw steun.
Dan pronken ze maar dat België de beste sociale zekerheid heeft. Nou dan toch niet voor mij als Belg want mijn inkomen is onder het leefloon en krijg geen OCMW-steun.

Als je uit die specifieke loges wil stappen, zou dit enkel "RIP" kunnen. In België zouden geen lijsten bestaan van loge-leden en gebeuren alle bijeenkomsten kort vooraf geplant en in 't geheim.

Onlangs ontmoette ik iemand die bijna failliet was gegaan. Hij werkte in onderaanneming voor een groot bedrijf. Telkens 10% van zijn korte opdrachten loon hielden ze in om na de oplevering aan hem te geven. De man deed vermoedelijk wel zijn werk goed en zag nooit die verscheidene 10% lonen. Hij raakte financieel in de problemen. Het faillissement kwam af en na een lange strijd met advocaten werd hij vrijgesteld van schulden. Het OCMW hielp hem met schuldbemiddeling, welke hij eigenlijkk wel zelf afbetaalde. Hij had kosten gemaakt voor een advocaat en zag nooit zijn 10% lonen. Zo wordt er schijn gegeven je goed geholpen wordt in misserie-tijden. Maar niets sluit hier uit er ook verdoken samenwerking was achter zijn rug. Want hij heeft nooit zijn 10% lonen gezien. In tussen heeft de man het heel zwaar te verduren gehad met mentaal blijvende littekens, worstelde met "het niet meer zien zitten". Maar nooit zag de hard werkende man zijn 10% lonen. Gelukkig heeft hij een vrouw die aan zijn zijde is blijven staan. Mijn hoed af voor die vrouw.
Is dit het modern management van grote bedrijven?
De man staat intussen wel op de zwarte lijst van wanbetaler ! ! !

In België worden dagelijks heel wat mensen de zelfmoord ingejaagd. Ze zijn al mentaal vermoord voor ze zichzelf van het leven beroven. De mentale moordenaars (de vroegere martelaars van het Gravensteen) blijven ongedeerd.
Terug heb ik hier steun gevonden van boeken, maar dit keer van Jozef Rulof. De reïncarnatie, het christendom (in België ooit verboden !),... De belangrijkste persoon in je leven is jezelf. Jezelf van het leven beroven is het ergste wat je kan doen. Je kan dan nog beter iets anders doen...
Om dit te voorkomen heb je steun van de mensen van de mensheid nodig.

Het is dan ook niet te verwonderen hulp te zoeken in de psychiatrie, wat goed kan zijn. Voor anderen wordt hier niet alles opgelost.
Een schouderklopje, een oprechte knuffel kan helend zijn. Ook naar je eigen kinderen of naasten toe.

Ooit hoop ik een vrouw te mogen ontmoeten die dit weet te waarderen ook in vredige tijden.

17 mrt 2016 - bewerkt op 24 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van piet1986
piet1986, man, 55 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende