Volgende tekst wou ik ook hier plaatsen

Is dit volgende ook niet een gevolg van de advocatuur hun manipulatieve STRATEGIE EN COMMUNICATIE ??

Dertien jaar lang word ik door een deel van de maatschappij bevooroordeeld een "pedofiel van mijn eigen kinderen te zijn" ! Er word me gevraagd 'heb je kinderen?' 'zie je ze nog?' Mijn antwoord is uiteraard "neen" en vertel erbij dit is sinds het loonbeslag van 2008 en ze hoogst waarschijnlijk gebrainwashd zijn door hun moeder. En zeg ik ook dat ik ze misschien niet meer mag zien van haar misschien wel omdat de "ex" iets te verbergen heeft zodat ze haar geïndexeerde levenslange 'persoonlijke alimentatie' zou kunnen verliezen. De kinderen zouden dit wel eens kunnen uitbrengen. Dikwijls voel ik niet geloofd te worden en een stempel te krijgen van pedofiel te zijn van mijn eigen kinderen! Waarschijnlijk word ik daardoor ook dikwijls destructief geholpen bij hulpinstanties, misschien advocaten, .....op het werk,.... bij werk zoeken,.... Waar rook is is vuur,....er moet toch iets zijn waarom hij z'n kinderen niet mag zien....
13 jaar lang word ik hierdoor door een deel van de maatschappij veroordeeld en naar isolement geloodst ! Ik kan dit begrijpen, misschien zou ik ook zo vooroordelen hebben als ik zelf niet had meegemaakt waar men me subtiel induwd. Wat een "straf"zeg ! (ik vind het passende woord niet)
Er zijn mensen die hun kinderen verliezen om verschillende reden en krijgen ondersteuning.
Waar is mijn ondersteuning?... Wie troost me omdat ik verdriet heb omdat ik mijn kinderen niet zie of zag op een paar uitzonderingen na?...Mijn verlangen om een nieuw leven te starten met een vrouw, mijn kinderen zien opgroeien, zien spelen, naar hun school-uitnodigingen gaan, uitstapjes maken, een wandeling samen met de hond, pic-nic, camperen,...............
Waarom ik over een " knuffel " hier niet durf te spreken. Een moeder die een knuffel geeft is geen probleem, maar een vader !.....en zeker tot 2008.

Welke vrouw wou / wil met me door het leven gaan?....of mag ik ze zelf niet meer kiezen?.....moeten mijn keuzes heel beperkt blijven?.....wou men me al die tijd terug naar de "ex" drijven als een lammetje.....want ze wou niet scheiden.

EN NEE,. EEN ADVOCAAT RAADPLEGEN OM ERVOOR TE ZORGEN DAT IK MIJN KINDEREN TERUG ZOU ZIEN ! NOOIT ZETTE IK DIE STAP ! NA STEEDS AL DIE DESTRUCTIEVE HULP VAN ADVOCATUUR EN DESTRUCTIEVE VONNISSEN ! TOEN REEDS MENTAAL GEKRAAKT !

Die kinderen zijn nu geen kind meer....misschien hebben ze nu zelf al kinderen....de mooiste leeftijd van me is voorbij, mijn 'vervaldatum' komt dichterbij.....met het ontbreken van een goede hetro-relatie.
Gelukkig zijn en waren er enkelingen die me geholpen hebben bij sommige dingen en ben hun daar heel dankbaar voor.

Bekijk het maar juristen, zouden jullie misschien beter eens herstellen wat nog te herstellen valt in de plaats van me verder 'den duvel' aan te doen en te pluimen voor de tijd die nog rest ! 40 jaar geleden kreeg ik van de burgemeester een fotoalbum met m'n communie. Die burgemeester had een melkerij-bedrijf en zorgde voor lekkere yoghurt, melk, kaas, boter..... Nu ziet het er naar uit dat bepaalde burgemeesters niet alleen met de burger zijn boter gaat lopen maar ook met de boterham. Die burgemeesters zijn advocaten.....

MORGEN IS HET MIJN ZOON ZIJN VERJAARDAG !

nu al een GELUKKIGE VERJAARDAG zoon voor mocht je mijn facebook ooit bekijken.
02 apr 2021 - bewerkt op 04 apr 2021 - 63x gelezen
Profielfoto van piet1986
piet1986, man, 52 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende