Geen tijd voor brain-errors

Ik schrok me rot, ik schrok wakker. Ik was te laat!
Als een gek ben ik gaan douchen en ben ik de deur uit gerend. Al rennend app ik mijn groepje beschaamd dat ik later kom. Ik voel me verschrikkelijk, ik, die altijd zeurt dat mijn groepje zich niet aan de afspraken houdt, niet op tijd komt en de dingen niet op tijd af heeft.
En precies vandaag, precies wanneer we gezamenlijk een presentatie moeten houden, kom ik te laat.
Opeens besef ik dat ik al redelijk in de buurt van school ben. Huh, ik heb nog een uur en een kwartier heb voor onze afspraak om voor te bereiden begint, nog 2 uur tot de les, tot de presentatie.
Nog 45 minuten te gaan naar school.
Wat is er mis met mijn hoofd? Hoe kan ik in de overtuiging zijn dat ik veel te laat kom en uiteindelijk als eerst aanwezig zijn?
Volgens mij ben ik officieel defect. Mijn brein staakt, het hapert, het wil niet meer.
Het is te veel, ik MOET te veel.
De hele dag al heb ik het gevoel dat ik moet menstrueren. Toevallig moest ik de huisarts bellen om mijn afspraak van aankomende week af te zeggen. Dus ik dacht, ik vraag even snel wanneer ik de prikpil weer moet hebben omdat mijn lichaam voelt alsof het al zo ver is. Nou dat is dus VANDAAG!
Ik vroeg haar of ik hem eventueel over drie weken (start zomervakantie) kan komen halen, omdat dat pas de eerst volgende dag van adempauze is, met de belofte niet te vrijen. (waar ik toch geen tijd voor heb) nou dan ben ik dus meteen 3 maanden niet beschermd.
Ik heb al niet eens tijd voor de prikpil, laat staan voor een zwangerschap en dan ook nog een kind!
Gelukkig was ze begripvol en gemotiveerd me te helpen. Er is geregeld dat er een prikpil vanuit een andere vestiging naar de vestiging bij mij in de buurt wordt gestuurd die ik aan het eind van de middag op mag halen. Morgen heeft ze een gaatje om hem bij mij te zetten. Ik denk dat ik maar al lerend die kant op loop.
Als kers op de taart hebben we vandaag een eindopdracht gekregen met de deadline voor vandaag, waarbij we een bepaald boek nodig hadden, die ik niet bij mij had. Die we nooit gebruiken op maandag. We mogen het op internet opzoeken, nou dat werkt voor mij dus niet. Ik de hele school door en alle docenten gebedeld of ik van iemand dat boek voor een half uurtje mag lenen. Niemand wilde het mij lenen..
Dus heb ik mij ziekgemeld om het thuis, voor de deadline, af te maken en in te leveren. Als ik eenmaal thuis ben heb ik nog maar een uur.
Als ik het eenmaal ingeleverd heb moet ik meteen rennen naar de apotheek voor ze dicht gaan en ik zwanger word.
Ik denk dat ik niet voor 01.00 in mijn bed lig omdat er zo veel werk te doen is..
En ohja, ik moet ook nog ergens een gaatje vinden om te eten en als het even meezit zou een kopje thee ook wel lekker zijnā€¦
26 jun 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van MissParks
MissParks, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende