dubbele gevoelens

Omdat ik mijn vriend pas kort ken, en we vrijwel meteen een relatie aan zijn gegaan, is alles nog zo pril en heb ik geen vastheid waarop we onze relatie bouwen.

Als je me vorige verhaal hebt gelezen weet je wat er is gebeurd.
Als ik met hem praat op msn, voelt het zo dubbel. Ik heb een zwaar gevoel van binnen, een rotgevoel.
Ik wil het hem niet laten weten, want dan denktie dat ik me nog meer aanstel. Ik heb hem al laten weten dat ik mij rot voel. En hij kan niet zomaar even naar mij toekomen om een arm om mij heen te slaan.
Hij zegt dat zondag hij en zijn mama mij komen ophalen van het treinstation. Ik ga zondagochtend naar hem toe, maar ik heb er helemaal niet zo'n zin in. Ik voel mij zo rot.. en dat komt door hem, hij heeft die beslissing gemaakt zonder mij. En ik kan het op een of andere manier niet loslaten.
Natuurlijk is het pas vandaag en gister gebeurd, maar ik voel me niet meer fijn. Ik wil verliefd voelen, ik wil me fijn voelen, ik wil zin hebben in zondag om hem te zien. En ik zei dat ook, dat ik zin heb in zondag, maar eigenlijk.. ik voel iets heel anders.

Ik heb echt dubbele gevoelens.. ik wil zo graag voor onze relatie gaan, maar ik ben zo boos. zo teleurgesteld.

Ik moet echt luchten.. maar hoe, waar, welke manier zeg het me! Ik wil mij niet zo voelen.. ik heb met hem gepraat, met mijn moeder, met mijn vader. Toen ik met mijn ouders praatte voelde ik mij opgelucht, maar nu helemaal niet meer. Ik voel me bezwaard. Hoe gaat dit weg? gaap!
16 apr 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende