Dood aan mijn verzekering.

Van mijn fiets.

Mijn fiets is gestolen (twee sloten) ondanks dat het gewoon overdag was. Anyway dat kan iedereen gebeuren het is nooit leuk als er een of ander mafkees vandoor gaat met je fiets (of andere spullen).

Het punt is, mijn fiets is verzekerd en loopt hoe toevallig eind augustus af. Dus ik heb aangifte gedaan (nouja via de website, ben veels te lui om de blauwe vriendjes te gaan op te zoeken. Ben liever lui dan moe ) keurig en wel uitgeprint + twee sleutels en opgestuurd. Krijg vandaag een brief binnen 'dat ze de schade niet in behandelingen kunnen nemen omdat de ingestuurde sleutels geen sporen van normaal gebruik vertonen'

Wtf? krijg nou tieten ..

Het zijn gewoon de originelen sleutels, ze zien (naar mijn mening) niet nieuw uit maar wel netjes. Wat had ik er mee moeten doen? Ze eerst drie keer ombuigen, bekrassen en door de modder heen rollen voor dat ik ze opstuur? wat de fucking hell zijn 'SPOREN VAN NORMAAL GEBRUIK' leg mij dat eens uit mensen ..

Maandag maar even bellen met de 'verzekering' kan ik ze even verzekeren dat die sleutels gewoon 'normaal' in gebruiken waren nahnah. Frustratie!
21 jul 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van prinses.
prinses., vrouw, 31 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende