Deze week

Vandaag is het woensdag en vanochtend heb ik gewerkt. Daarnet begonnen met samenvatting te maken voor me studie maar na iets minder dan een uur is de motivatie weer weg. Ik heb zelf voor deze studie gekozen waarom wil het dan niet lukken om te leren? Het is belangrijk voor me toekomst toch blijf ik smoesjes verzinnen om het niet te doen.


Morgen komt mijn moeder langs en gaan we werken aan bedrijfsrekenen een her examen die ik dinsdag over moet doen.

Vrijdag ochtend heb ik les. En in de middag een gesprek met mijn SPV-er. We gaan een signaleringsplan maken. Een beetje mosterd na de maaltijd? Want mijn ergste crisissen zijn al voorbij. Dit is waarschijnlijk om in de toekomst te voorkomen dat ik weer in crisis raak. Over het algemeen gaat het wel goed met mij. Ik heb nog steeds mijn depressieve buien. Maar ik ben stabiel op medicatie. Geen heftige uitspattingen meer. Ik heb geen last meer van wanen en psychotische belevingen. Wat mij helpt, is mijn werk wat me structuur biedt aan de dag. Mijn vrienden die zorgen voor vrijetijds invulling en aandacht. Medicatie wat me stemming stabiel probeert te houden. Ik merk wel met al die regen en nu het weer donker begint te worden ik moeilijk uit bed kom. Maar als ik eenmaal actief ben gaat het wel weer.

Dit weekend komt mijn half broer langs en zondag ga ik naar een vriendin. Volle week dus! Ik hoop dat ik er beetje van kan genieten en tussendoor leren nog lukt.
25 okt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende