Deze is voor jou.

Deze is voor jou,

Waarom gaat er geen dag voorbij waar in ik niet aan je denk?
Zodra ik op sta denk ik binnen een half uur aan jou. Daarna gaan er vlagen voor bij waar in je soms even verdwijnt. Maar zo dra ik alleen ben kom je terug als een boemerang. Ik haat het. Zo veel jaren zijn voorbij gegaan, maar geen een jaar zonder jou uit mijn gedachten. Hoe oneerlijk, gemeen, egoïstisch, zelf ingenomen, wreed en triest is het voor mijn vriend nu.
Ik kan het niet eens onder woorden brengen hoe vreselijk ik het feit vind dat ik nooit zo veel van hem ga houden als dat ik voor jou doe.. Ja jou "J".

Ik had gehoopt dat het gevoel voor jou nooit meer terug zou komen. Maar het is terug, en het is zo sterk.
En ik weet, ik weet diep in mijn hart dat jij dat ook hebt.

Ik heb vragen, vragen die ik ga stellen. Ik ga ze stellen aan jou wanneer ik de kans krijg. De kans op een eerlijk en oprecht gesprek.
Ze hebt al eens eerder gezegd dat wij altijd iets voor elkaar blijven voelen.

Een paar van mijn vragen :

-Wat dacht je als je weg fietste na een kus?
- wanneer besloot je wel of niet voor mij te gaan op een avond ?
- wanneer vond je mij wel leuk of goed genoeg?
-dacht je na een zaterdag echt niet meer aan mij tot het moment dat je mij weer zag ?
- wat betekende ik voor je ?
- wat beteken ik nu voor je?
- waarom was ik niet goed genoeg ?
- waarom heb je mij zo veel en vaak pijn gedaan?
- heb je spijt ? En zo ja waar van ?

J ik wil dat je weet hoe heftig deze jaren zijn geweest onze ups en downs. Ik heb mij zo vaak geschaamd. Zelfs als ik oude verhalen terug lees, dat ik uit wanhoop en schaamte verhalen heb geromantiseerd op het einde van verhalen. Terwijl de waarheid is dat ik nog nooit in jouw bed geweest ben. Hoog uit een paar keer bij jou thuis. De enige plek waar je mij naakt wou hebben was in het donker buiten, of in de caravan. Nu ik het zo letterlijk moet typen word ik er verdrietig van. Ik schaam me omdat ik mij nu zo gebruikt voel. De zaterdagen waar in ik goed genoeg was wou je mij wel, de seks was dan misschien wel het enige wat je wou. De dagen er na was ik niks meer. Het app contact verwaterde of werd stug en kort af. Het deed pijn en voelde me zo vaak stom. Maar mijn liefde en gevoel was zulke maten groter als het verdriet en de schaamte. Jij betekende zo veel voor mij. Ik was echt zo verliefd op jou J..
Ik schaam me nu zelfs dat het zo is.

Omdat ik nu wanhoping, kwetsbaar en schaamte voel. Jij hebt op dit gebied altijd de macht gehad. Jij bespeelt mij nog steeds vaak. De stiekeme seintjes die je geeft. Stiekem een dubbelzinnig woord uit spreken. Mij aan kijken op bepaalde momenten. Je vriendin zoenen en mij aan kijken of zorgen dat ik het zie. Ik haat het. Ik haat het dat jij altijd de macht over mij zult hebben.

liefdesverdriet
26 aug 2020 - 423x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 23 jaar
ModeMode
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende