Dankbaarheid

Omdat het goed voor je is om stil te staan bij de dingen waar je dankbaar voor bent, en ik dat te weinig doe, ga ik er nu een gewoonte van maken. Te beginnen met dit schrijfsel.

Geen strip dus dit keer. Hopelijk begin ik daar binnenkort ook weer mee. Al moet ik zeggen dat het nog niet goed kunnen tekenen me er van weerhoudt. Wat mijn natuurlijk niet en betere tekenaar gaat maken. In tegendeel.

Maar goed, dankbaarheid dus. Voor de dingen van vandaag.

- Ik ben er dankbaar voor dat mijn teamleider complimenten gaf, na de toch wel slechte beoordeling van gisteren. Hij zei dat dit was wat hij wilde zien.
- Dankbaar ben ik er ook voor dat ik vandaag rustig kon werken, met de aandacht er meestal vrij goed bij. Weinig in mijn hoofd met andere dingen bezig geweest en weinig gestoord.
- En als laatste ben ik dankbaar voor de rust die ik nu om me heen heb tijdens het schrijven van dit verhaal. Ik heb het even nodig. En het is heerlijk stil...

Verder even kort over het hele #blacklivesmatter gedoe. Hoe is racisme nog steeds een ding in 2020? Ik snap, de meeste mensen zijn oké en geen racist. Laten we niet meer vingerwijzen dan nodig. Maar racisten moeten echt aan zichzelf gaan werken. Het kan gewoon niet.
09 jun 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Flooow
Flooow, man, 42 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende