damn die kutknieen

Let er niet op dat ik geen puntjes op de e zet van knieen, want ik weet niet hoe dat moet op me bb!

En dus.. Sinds 1,5 week heb ik mijn knieen overbelast, zie vorige verhaal. Ik was naar de dokter geweest en hij zei: het is stom doktersadvies, ik weet het, maar je moet rust houden. Je kan de musicalvoorstellingen doen, maar dan heb je na afloop wel nog meer last ervan.

Ik heb dus 4 voorstellingen (waarvan 1 de generale repetitie). We gaan nog 1x oefenen van tevoren met de hele doorloop dus. De eerste dans in de musical is een intensieve dans met sprongen erin, kniebeweging, draaien, stretchen, opdrukken, buikspieroefeningen en beenoefeningen erin.. Als dans dus. En dat is de eerste scene zeg maar. Goed en geweldig begin! Maar met mijn knieen.. Pff. Ze zijn goed overbelast. Ik vraag me af of er niet nog iets anders aan de hand is. De pijn loopt door naar mn kuiten en scheenbenen en mijn voet was dus ook al overbelast geweest, vorig jaar. En nu voel ik die weer.

Maar m'n knieen zijn het ergst. Ik kan er niet van slapen. Ik ga ibuprofen nemen. Elke dag mag ik er 3. Dus ga er gebruik van maken.

Iemand tips? Ik wil namelijk niet graag mijn studentenleven ingaan over 4 maanden met zulke pijnlijke knieen..
14 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Herz_x
Herz_x, vrouw, 30 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende