Bericht

J... Misschien heb ik nooit het lef om dit naar je te sturen. Ik hoop dat ik ooit de moed bij elkaar heb. Ik wil je vragen blijf vrij maar bij mij. Maar niet bezet en bij haar..

Ik hou zo veel van jou. Zo ongelofelijk veel. Ik zal van alles van jou houden. Jou stomme grappen je haar dat totaal in de war zit of die idioot stomme dansjes. Ik wil en zal niets aan jou veranderen. Het enige wat ik vraag is blijf bij mij. Iedereen zal me voor gek verklaren of het niet snappen. Maar dat maakt mij niet uit want J, lieve J waarom komen wij dan elke keer terug bij elkaar ?

Ik zou je soms de hersens in willen slaan echt soms heb ik jou zo gehaat. Maar waarom hou ik dan nu nog steeds zo veel van jou. Alsjeblieft geef mij en ons nou eens een kans. Ik zal je laten zien hoe fijn en leuk deze relatie kan zijn. Ik wil niet dat jij veranderd in welk opzicht dan ook. Ik ben gek op de persoon hoe je nu bent en als ik jou zou 'veranderen' ben jij niet meer de persoon waar ik verliefd op ben geworden. En je zal vast het woord verliefd en ik hou van je haten. Maar alsjeblieft Jouri. Als iemand zou vragen beschrijf die malloot. Dan zou ik zeggen ik hou van hem en ben zo knetter gestoord verliefd op hem.

Hoe vaak ik ook gekwetst ben ik vertrouw jou zo erg. Jij bent de gene die ik altijd bij mij zou dragen. Want over 40 jaar ben ik jou nog steeds niet vergeten. En ik wil dan geen spijt hebben ik wil er alles aan gedaan hebben om jou te laten weten hoe gek ik op jou ben.

Dus alsjeblieft Jouri. Kom bij mij ? Blijf bij mij ? En ga alsjeblieft nooit meer weg. Al onze gesprekken en momenten samen kan ik niet vergeten ze blijven altijd in mijn gedachten zitten. Alsjeblieft geef ons nou een kans. Laat me bij jou wakker worden zonder dat een van ons weg moet.

Laten we nou alsjeblieft genieten van dit chaotische korte moeilijke leven.
12 mei 2016 - 685x gelezen
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 22 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende