Bed

De meeste mensen liggen in de nacht om te slapen in bed. Natuurlijk lig ik in de nacht ook in bed. Maar ik lig er veel vaker in.

Ik heb wel vaker geschreven over verveling. Dit uit zich ook in bed liggen. Vooral in de ochtend lig ik vaak een paar uur extra in bed. Meestal na het douchen ga ik met kleren en al in bed liggen. Ik doe dit puur uit verveling. Tv kijken vind ik saai en lezen heb ik vaak geen zin in. Ik lig liever in bed terwijl dat natuurlijk ook heel saai is. In de middag als ik op een dag niks te doen heb. Lig ik meestal al om 4 uur in bed en blijf dan liggen tot half 8 in de ochtend. Ik krijg slaapmedicatie waar door ik ook meestal 15 of 16 uur slaap. Als ik in bed lig hoef ik aan niks te denken, verstop ik mij onder de dekens en wacht ik tot de dag is afgelopen. Ik baal er van dat ik zoveel in bed lig, maar voor mij is het ook een uiting van depressie.

Ik voel me vaak depressief en eenzaam. Mijn huis is zo leeg. Ik doe wel mijn best om meer uit bed te blijven door tv te kijken en op de bank te liggen. Maar na een halfuurtje klik ik de tv vaak uit en ga ik weer onder de warme deken liggen.
31 aug 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van BorderlineIris
BorderlineIris, vrouw, 1 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende