A lot on my mind

Er is een hoop gebeurd de afgelopen tijd.
Gezondheidsproblemen in m'n familie, de vader van m'n kind die vervelend loopt te doen.
En dan ook nog eens op m'n werk van die vervelende klanten.
Ik kan veel hebben, maar afgelopen weekend brak ik, ik werd door m'n leidinggevende naar huis gestuurd om uit te rusten.
Ik heb toen eerst nog even met m'n tante gepraat, en daarna ben ik naar huis gegaan, 2,5 uur geslapen op bed, daarna werd ik wakker gebeld door m'n vriendin, ben ik half 7 naar haar toe gereden en s'avonds tegen 23:00 naar m'n date gereden, ben ik daar blijven slapen.
Ik wilde niet alleen zijn voor de rest van de dag/avond.
Ik heb op dat moment de beste keuzes gemaakt, en ben er beter uitgekomen door er over te blijven praten, en te blijven huilen als ik het op voelde komen.
Als ik dat niet doe, is de kans groter dat ik weer terug in een depressie val, en dat moeten we niet hebben. Vooral omdat ik er alleen voor sta wat betreft de opvoeding van m'n kind, kan ik het me niet veroorloven om in een depressie terecht te komen.
Dus ik moet wel beter voor mezelf gaan zorgen en te doen wat ik nodig heb om een betere mens en moeder te kunnen zijn.
Al is dat een paar uur extra slaap.
Maargoed, het is niet altijd makkelijk, maar het is mijn leven, en ik moet mijn leven invullen zoals ik het wil leven, soms is een serieus gesprek nodig, maar een beetje fun in m'n leven is ook wel fijn.
En wat dat aan gaat heb ik aan m'n date een goeie, dat is echt een clown haha, ik kan wel echt met 'm lachen. Dat is super fijn.
13 okt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Aria
Aria, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende