29 febr 2020, zaterdag. Sloffen en rode wijn.

- Ik ben gisteren bij mijn moeder geweest op de gesloten afdeling. Heb nieuwe sloffen gekocht voor haar, speciale die je kunt aanpassen. Ze was er erg blij mee. Ze moest even naar de wc en de verzorgende van dienst ging met haar mee. Alleen kan ze het niet meer. De meest simpele handelingen worden lastig en moet ze lang over na denken. Zoals het naar beneden trekken van broek en onderbroek voor je op het toilet gaat zitten of het openen van een schoenendoos. Toen ze terug kwam van het toilet werd ze naast mij neergezet en was ze al vergeten dat ik er was. Ze was aan het huilen, maar ze wist niet waarom. Gelukkig ging het snel weer over.

- Vandaag heeft mijn zoon gevoetbald. Kwartfinale beker. Wij spelen 2e divisie (1e divisie is hoogste) en de tegenstander speelt hoofdklasse. Dat is 3 klasses lager.
Het was moeilijk en de jongens speelden slecht, maar ze wonnen toch met de hakken over de sloot. 1-2. Maar het gezegde luidt: als je de slechte wedstrijden wint, wordt je kampioen. We staan in de halve finale beker en bovenaan in de competitie. De dubbel is een serieuze mogelijkheid.

- Eergisteren 1 glas rode wijn gedronken. Is niet goed bevallen. Kwam hard aan en werd erg moe. Mijn vrouw drinkt op dit moment een rood wijntje, maar ik heb geweigerd, ik ga vooruit. Drink enkel nog alcoholvrij bier en af en toe een borrel whiskey.

-Morgen gaan we uit eten. Lunch. Lekker in een strandpaviljoen. Zomaar, omdat we daar zin in hebben, gezellig met zijn drieën. Daarna gaat mijn zoon leren voor zijn toetsen en mijn vrouw haar presentatie voor haar examen voor bereiden. Kan ik lekker voetbal kijken. Heb er nu al zin in.
29 feb 2020 - bewerkt op 29 feb 2020 -
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 52 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende