22 april 2019, maandag. Andere plannen en 0.0%

- Ik zit op de langste bank van Nederland. Uitzicht op zee waar de vrachtschepen op een paar honderd meter van de kust varen. Met dit mooie paasweer zijn er ook genoeg plezierjachten te zien. Mensen lopen voorbij en genieten van een verlengd weekend. Ik geniet ook; zon, schrijven, zilte lucht, mensen observeren, bootjes kijken en luisteren naar radio 2 waar op dit moment Kate Bush 'wuthering heights' zingt met haar prachtige stem. De mooiste dingen in het leven zijn nog steeds gratis.

- Afgelopen zaterdag hebben de jongens voor het eerst in 26 wedstrijden verloren. Alles zat tegen deze wedstrijd; het gras ipv kunstgras wat ze gewend zijn, de scheids die een enorme thuisfluiter was, de kansen waar onzorgvuldig mee werd omgesprongen. Maw: we hadden onze dag niet. En dan ga je gefrustreerd voetballen, begin je aan elkaar te ergeren en krijg je 2 doelpunten tegen. 25 wedstrijden ongeslagen dus. En nog zijn er ouders die ontevreden zijn. Ik had een discussie met een vader die een azijnpot ipv een hart heeft. Altijd maar zeiken hoe goed ze ook hebben gespeeld. Waarom ik nog met hem in discussie ga, ik weet het niet. Ik heb hem wel duidelijk gemaakt dat hij beter niet meer kan komen kijken. Iedereen ergert zich aan deze 'supporter' die vind dat zijn zoon niet goed speelt omdat hij slechtere spelers rondom hem heeft. Zum kotzen.

- Op het moment van schrijven komt mijn zoon aan in Salou voor een 3daags toernooi. Gisteravond om 18 uur met de bus vertrokken en vandaag om 13 uur aangekomen. Vrijdagavond vertrekken ze weer. Ik had mee gekund, maar ik heb andere plannen en het is niet slecht voor een jochie van 14 om zonder ouders weg te gaan. Niet dat hij daar moeite mee heeft....

- Mijn andere plannen zijn een polsoperatie en een paar dagen niks kunnen/mogen doen.
Operatie duurt een half uurtje en is met een plaatselijke verdoving. Niks bijzonders. Dit gebeurt morgenochtend. De klachten in mijn arm zouden daarmee moeten weggaan. Met mijn rug gaat het een stuk beter, de steken zijn er nog wel, maar veel minder frequent. Nog een weekje of 2 en dan hoop ik weer aan het werk te kunnen. Als er tenminste werk is voor mij. Bij een uitzendbureau is dat niet altijd makkelijk voor een 50 jarige. Afwachten maar.

- Straks naar mijn moeder die in de gesloten afdeling woont ivm met Alzheimer. Ze is gisterenochtend gevonden op de grond van haar slaapkamer. Volgens mijn broer valt het mee en heeft ze er niks aan over gehouden. Toch ff checken. Vanavond beetje koken en een sollicitatiebrief schrijven.

- Ik wil vanaf vandaag een maand lang stoppen met drinken. Ik heb alcoholvrije witbiertjes gekocht. Ik drink niet echt heel veel, maar sinds ik thuis ben grijp ik wel erg makkelijk naar de biertjes of de witte wijn. Zeker met dit weer.
22 apr 2019 - 286x gelezen
Profielfoto van Vetri
Vetri, man, 51 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende