1 maand/10 dagen

Het is vandaag alweer een maand geleden dat ik mijn huur opzegde/opzei(?) - al loopt het contract op mijn oude appartement pas 4 april af, want ik wilde me niet hoeven haasten of stressen met opleveren.
Inmiddels woon ik hier nu alweer 10 dagen, 5 maart ben ik met een bus gevuld met mijn spullen en mijn kat vertrokken, en meines Gott wat een gedoe.
Ik haat verhuizen met een passie, echt hoor.
Afgelopen weekend zijn we 's ochtends naar Heerlen gereden om zooi in te laden voor het milieupark, waren bijna daar toen ik eens dacht aan mijn paspoort 🙄 Oeps.
Je moet je kunnen legitimeren wanneer je gaat storten en ik kneep 'm behoorlijk met ongeveer 4m3 troep in de bus, maar godzijdank was de milieuparkmedewerkster begripvol en mochten we toch doorrijden, als kers op de taart was storten ook nog eens gratis, blijkbaar sinds dit jaar kan het daar weer 2x voor nop.
Aanstaand weekend gaan we mijn laatste spullen ophalen, poetsen en gaatjes dichtsmeren, zal vast ook nog wel een en ander alsnog weggegooid moeten worden maar heuj, 2x gratis storten 😅

Gorinchem bevalt me tot dusver wel aardig, alles is alleen wel een flink end weg (30+ minuten lopen) dus we hebben een fiets gekocht zodat ik niet afhankelijk ben van Ries als ik even op en neer moet naar de super ofzo.
Ons woninkje is ook echt het schoolvoorbeeld van klein maar fijn, ik hoop dat we komende week zo ver zijn dat ik een filmpje kan plaatsen, kan op zich nu ook wel al maar ik ben er te neurotisch voor - "het is nog niet af genoeg"
Vanmiddag stond ik in mijn postzegelkeukentje gehaktballen te draaien toen ik opeens zo'n besefmomentje had, een maand geleden was daar nog helemaal niks, en mijn liefste lief heeft daar gewoon een werkzame keuken voor me geplaatst 😱

Het samenwonen zelf bevalt me ook heel goed, ik was een beetje huiverig want ik was heel erg gewend aan lekker op mezelf zijn met m'n kat, en daarbij heeft Ries een heel ander ritme dan ik maar het is fijn.
Eigenlijk gaat het allemaal heel erg vanzelf, het scheelt dat we vooraf alles dat we bedenken konden hebben besproken dus ook wisten waar we aan begonnen en wat we konden verwachten.

Oké, ik raak weer afgeleid vrolijk Life is sweet! Toodels 😻
15 mrt 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende