Dec lijst dag 2

What needs to happen this month?

Oh men, dit is dus exact het type vraag waar ik doorgaans over struikel. Waar doelen we op? Gaat dit over iets waarvan ik vind dat absoluut *moet* gebeuren, of is het een moetje op de to-do list or... what?

In geval 1; kerst, het vinden van een huurwoning in het Zuiden, Husbands en mijn eerste anniversary, en de reünie (of eigenlijk meer afscheidsfeest van) mijn pleegvaders kroeg.
In het tweede geval moeten de eetkamerstoelen hun jaarlijkse beurt krijgen.

Die eerste is leuker he?
Kerst - Husband en ik heb geen echte plannen dit jaar omdat we eigenlijk klaarstaan voor die verhuizing en ik heb niet zo'n zin om het huis te versieren voor het geval dat we dus tussendoor in kunnen pakken en wegwezen. Al wordt die kans wel steeds kleiner en we zouden ook een woning kunnen nemen maar kerst wel nog hier kunnen vieren. Met een tiny tree.

Woning vinden - Dit is op dit punt nog een beetje wishful thinking, en eigenlijk is dat niet zo heel erg. We hebben in het koopcontract laten opnemen dat we tot 2 juni de tijd hebben dus tijd zat, we staan alleen allebei te trappelen om daar de boel op te bouwen.
Husbands nieuwe werk start in februari en liefst zou hij dan ook al daar wonen en aan de bak kunnen want dan is iedereen nieuw en is hij niet de vreemde eend in de bijt. Anderzijds zou hij ook tijdelijk doordeweeks bij een van m'n vaders kunnen gaan en dan in het weekend weer thuis komen.
Beetje een twijfelgeval tussen iets nemen dat eigenlijk niet helemaal is wat we willen maar wel snel om kunnen, of de tijd nemen voor iets dat beter past.
We zijn van plan om direct weer op zoek te gaan naar een koopwoning dus het is niet zo alsof we er dan eindeloos moeten blijven... 🤷‍♀️

Anniversary - Dit spreekt voor zich he? Bijna een jaar officieel meneer en mevrouw W-K, ha! We hebben elkaars achternaam aangenomen indertijd en mijn naam komt als eerst omdat dat beter bekte dan K-W.
Legit een van de beste dagen van mijn leven, hij zei "I do" en ik zei "Nou vooruit dan maar weer" 🙄
We hebben geen echte plannen voor die dag, behalve dan een hapje eten bij Husbands favoriete Italiaan in Den Bosch en dat is een beetje afhangig van de huis-situatie. Als we dan al wat hebben waar we in kunnen, dan wordt het sushi of Indiaas.
Of ook Italiaans.
Maakt eigenlijk niet uit, zolang we maar samen zijn en het fijn hebben 🥰

Reünie - Hier kijk ik wel heel erg naar uit. OP heeft zijn tent gesloten tijdens de lockdowns dus niemand heeft een afscheid gekregen, en buiten dat heb ik Husband leren kennen in die periode dus heeft hij nooit een avondje K met me kunnen meemaken.
Ja, écht mega zin in, ook voor OP natuurlijk 🥰

02 dec 2023 - bewerkt op 02 dec 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 34 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende