Hallo Nieuwjaar.

Royaal laat, maar dat is dan wel weer volledig des mij. Na het denderend succes van mijn decemberlijst (a-hem) heeft mijn leven ook weer flink gedenderd en ik heb nog wel een samenvatting getypt iets voor middernacht op 31 december... maar drukte vervolgens op de verkeerde knop en alles was weer weg, en ik was er meteen ook weer klaar mee.
Oh well.

Momenteel zit ik te wachten op de huismeester van het gebouw waar ik een maand geleden in ben getrokken, mét man, en hond, en kat, gelegen in mij thuisstad - hoezee.
De kraantjes in het toilet lekken (dus plas water bij je voeten wanneer je pipi maakt, echt heel chill) en we hebben nog steeeeeeds maar 1 sleutel voor de centrale deur beneden want een laten bijmaken moet blijkbaar heel lang duren. VVE, leuker kunnen we het niet maken. En ook niet makkelijker. En ook niet goedkoper voor het werk dat we *niet* doen.
Oprecht, ga never ever in zee met een VVE. Word er ontzettend chagrijnig van maar het is voor nu even niet anders - echtgenoot en ik moesten ergens wonen en dat moest voor 1 februari want toen begon hij met z'n nieuwe baan.
We hebben nog geluk gehad dat we dit überhaupt hebben kunnen krijgen want mensen bieden serieus hogere prijzen dat de huur die gevraagd wordt, blijkbaar waren wij met 200E overboden maar de verhuurder vond ons aardig 😅
Wie had kunnen denken dat zelfs in ons durp zo'n woningnood zou zijn? Wij in ieder geval niet.
Enfin, het is gelukt! We zijn verhuisd, en hoewel we momenteel geen eigenaar zijn van onze woning voelden we ons binnen een week eigenlijk al meer thuis hier, dan we ons ooit hebben gevoeld in de vorige woning - die wel van ons was.

Anyway, no place like home. Husband went prima aan de nieuwe omgeving en komt dagelijks blij thuis met verhalen over collega's, werkzaamheden, de plekken die hij bezocht heeft etc.

Spongebob voice over: One day later...
Oké, rampzalige update so far op het daadwerkelijk schrijven front 😅
Maar ik sta beneden te wachten op de rijinstructeur dus ik heb even tijd. Eigenlijk zou dat niet zo zijn geweest maaarrrr ik heb niet goed opgelet en blijkbaar moest ik op locatie zijn ipv dat ik gewoon thuis opgehaald zou worden. Lekker onvoorbereid weer.
Nou ja. Ben wel benieuwd naar hoeveel is bkijven hangen van m'n vorige lessen, al heb ik toen niet per se heel veel geleerd. In 20 lessen de snelweg nog niet eens gezien en vooral therapeut gespeeld voor de instructeur. Dat gaat me geen 2e keer gebeuren.
Het rijden zelf heb ik wel écht zin in weer, want wat ik wél heb geleerd in die 20 lessen is dat ik achter het stuur zitten erg chill vind!

Drukke rest van de week voor de boeg; morgenochtend sporten met een maat, 's avonds uit eten met m'n pa, donderdag koken voor een andere maat, vrijdag dierenarts met Snuitekind want ze stinkt enorm, en dan zaterdag op pad met Husband.


SB VO: Weer twee dagen later....
Ik geef het op 🙄 Proefles ging prima trouwens, veel plezier gehad in het rijden en vond dat ik het redelijk snel weer oppakte, al denkt instructeur wél dat ik 50/60 lessen nodig ga hebben nog. Bruh.

Tot over een maand of twee, doei!
22 feb 2024 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Soy
Soy, vrouw, 33 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende