What I feel for you

Ik weet dat de situatie belachelijk is.
Ik weet dat dit waarschijnlijk niet goed afloopt.
Maar wat als alles goed komt, wat als dit alles zo hoort te gaan.

Voor mij ben jij mijn held. Je hebt mij gered.
De relatie waar ik in zat maakte mij kapot. Verbale agressie. Nooit weten waar ik aan toe was. Opeens was jij daar, wat begon als vriendschap. Samen een kamer schilderen, een team uitje waarin wij onbewust onafscheidelijk waren. Gevoelsmatig groeien we naar elkaar toe. Steeds meer en meer. Wat begon met ouwehoeren, elkaar dicht opzoeken. Jouw neus tegen de mijne, elkaar lang aan kijken en alleen maar rust voelen. Jouw tranen na vijf jaar die vrij kwamen bij mij. Mijn advies om met iemand te gaan praten wat je opvolgde. Mijn gevoel wat ik uitsprak en wat ons uit angst dwong tot alleen vriendschap. Vriendschap wat het een week vol hield tot dat we elkaar weer vonden. Jouw armen om de mijne. Een soulmate connection. Iets wat ik nog nooit gevoeld heb voor iemand.

Stiekem afspreken en diepe gesprekken. Ik vond alles in jou wat ik zocht. Rust, vertrouwen, geborenheid, liefde. Niemand die ooit zo zijn best deed en zo veel geduld had voor mij. Maar die mij tegelijker tijd kon Remmen en kon uitdagen.

Het feit dat jij nog met die ander bent breekt mijn hart. Je hebt mij bevrijd van een ongezonde relatie. Een relatie waarin ik mij liever dood reed op de snelweg als dat ik door ging met leven. Jij hebt mij gered. Toen ik zei het lijkt mij beter om te stoppen met ons was jij de gene die vocht voor mij. De gene die voor het eerst in mijn leven bleef en mij terug trok.

Ik wil zo vaak zo veel tegen je zeggen, maar het enige wat ik kan is vertrouwen op alles wat zo moet zijn, vertrouwen op het universum. Hopen dat je voor mij kiest. Hopen dat je de angst onder ogen komt en kiest voor jou geluk.

Kom bij mij, laten we samen houden van dit leven.
Jouw armen om de mijne onze lichamen bij elkaar, alles voelt zo goed met jou. Je bent mijn vertrouwelijke haven. Ik ben zo gek op je.

https://youtu.be/ZuJuvNriPZY
17 apr 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van XCrosty
XCrosty, vrouw, 25 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende