Zieke kinderen

Ik heb al een tijd niet geschreven en soms heb ik er behoefte aan maar vaak ook niet.
Als moeder van drie ben ik ook vaak druk en is er nauwelijks tijd voor mezelf.
Ik heb ook om de haverklap een kind ziek en nu ligt er ook weer 1 op de bank. Hij is eigenlijk super moe maar slapen dat doet hij niet.

Vooral ik sta op scherp als ze ziek zijn. Mijn lijf reageert op elk geluidje en sputtertje en het maakt me doodmoe omdat het al mijn energie uit me zuigt. Als een zombie kom ik deze dagen door, tot de koorts weg is, ze weer een beetje lachen en rondlopen merk dat ik een beetje ontspan. Hier zijn ze ook nooit gewoon ziek met een beetje koorts of een snotneus. Het lijkt bijna altijd extreem te zijn. Hoge koorts, spugen en niks eten en drinken is bijna standaard. Maar ik kan me niet voorstellen dat ze dan elke keer buikgriep hebben?? Vaak is het ook maar 1 keer en dan niks meer, maar ik sta wel bij elk kuchje met de emmer paraat. Vannacht was er ook een spuugincident en ik was net te laat. Dan moet je dus alles verschonen en tegen de tijd dat je in bed ligt is je adrenaline zo hoog dat het lang duurt voordat je weer slaapt.

Ik ben zo zo moe en ik weet ook als er 1 ziek is, volgen de andere twee geheid. Ik ben er dus nog niet vanaf. Ik wil graag huilen, verstoppen en soms gewoon een dagje weg. Laat een ander het maar doen.
14 mrt 2023 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Daisy
Daisy, vrouw, 37 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende