We gaan gewoon door ..

Ik heb al verschillende keren op verschillende dagen ingelogd, maar het lukt mij maar steeds niet om iets te plaatsen.
Het is erg chaotisch is mijn hoofd.
Activiteiten bijhouden in de app lukt ook nog amper, het komt denk ik omdat ik niet meer het nut van inzie. Dagplanning kan ik wel uit mijn hoofd het lukt mij ook redelijk om dit wel vol te houden. De psycholoog gaf vorige week aan om na te denken na een volgende stap wat helpend kan zijn. Ik ben wel toe aan iets nieuws ,maar tegelijkertijd als we het gaan hebben voor wat voor een gedachtes ik bij bepaalde activiteiten heb om deze om te buigen naar iets positiefs ofzo of als we het gaan hebben over denkfouten, word ik aardig onrustig, want mijn gedachtes zijn vaak zoveel en tegenlijk dat ik dat moeilijk vind om te delen. Dit komt omdat ik mij erna schuldig ga voelen over wat ik wel of juist niet heb gezegd. Dit is erg ingewikkeld en ook moeilijk uit te leggen aan de buitenwereld.
Maar ik probeer mij open te stellen alleen zo kan ik stappen vooruit maken.
Chaotisch in je hoofd zijn maakt ook dat het qua stemming eigenlijk gewoon ontzettend rot is. En ik haat het echt !!Ik wil mij zooo graag gewoon oke voelen en niet alles als extreem zwaar ervaren en ik doe ook al zoveel om mezelf eruit te krijgen of niet verder er in te zakken, maar het is gewoon zwaar. Maar opgeven is nog steeds geen optie dus we gaan door !! Ik probeer kleine doelen te stellen en dingen in te zetten die mij ietsjes beter laat voelen zoals douchen.
Eten vind ik op dit moment erg moeilijk, ik heb gewoon geen honger, ik blijf wel eten omdat ik weet dat het moet. Een andere keer sla ik weer door en eet ik enorm veel in een korte tijd . Ja erg lastig . Maar ik heb het wel redelijk onder controle, ik blijf mezelf ook uitdagen als ik merk dat ik niet wil eten. Op die manier heb ik alles onder controle.

Verder heb ik eigelijk niet zoveel te melden maar dat is oke voor nu.

Een fijne avond gewenst lieve mensen. kiss
19 jan 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende