Op de helft van de zomervakantie

Lieve lezer,

Ik zit op de helft van de vakantie. En ik heb helemaal niks uitgevoerd. Ook de wandelingen met de hond valt weg als het zo enorm warm is buiten.
Dit merk ik in mijn gewicht. Moeten eten als ik bij mij pa ben maar wel kei weinig bewegen.

Hoe ik mij voel.. nog altijd hetzelfde. Echt dood vanbinnen nog steeds kan ik geen positieve gevoelens ervaren, maar de negatieve komen hard binnen.
Ik heb geen contact meer gezocht met het POD team (hulpverleners) en hun laten ook niks van zich horen dus het boeit ze blijkbaar niet dat mijn laatste afspraak met mij psychologe al maanden geleden is en ik daar al slecht bij zat. Ik heb ook niet de energie om daar energie in te steken. Het helpt toch niet!! En zal het toch alleen moeten doen.

Ik ben op eigen houtje van 75 mg naar 50mg notrileen gegaan. In de hoop dat de medicatie mij misschien zoo dood laten voelen en ik weer iets positiefs ga ervaren.. maar helaas nog geen verandering. Ga over een paar weken weer met 25 mg afbouwen. Kijken als dat iets doet.
Mijn quetiapine houd ik wel gwn op voorgeschreven dosering heb het een aantal dagen met de helft moeten doen omdat ik niet genoeg had meegenomen, maar dan slaap ik dus gewoon niet of heeel slecht. Ik denk als ik dat afbouw ik in no time anorexia heb. Heb het idee dat ik daardoor op gewicht blijf. Aangezien de meeste hiervan veel aankomen.

Gister een ijsje wezen eten met moeders die ik al een aantal maanden niet heb gezien. Maar ook hier ervaarde ik niks van positiviteit. Alles kost energie.. ik krijg er niks voor terug. Ik ben ook totaal niet meer oprecht naar mensen. Want als ik gezellig moet doen of iets ben ik altijd aan het faken. Want ik ik voel mij verre van gezellig.

Mensen vragen ga je niet op vakantie.. nee waarom geld uitgeven als in daar toch niet van geniet?

Moet ook nog steeds dat diagnostiek onderzoek verslag van trtc opvragen .. vergeet ik steeds < reminder voor mij

Dit was het nu even voor nu

Fijne avond
Dikke knuffel
13 aug 2022 - bewerkt op 13 aug 2022 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende