Wat meer up to deet

Na er een dik half jaar over gedaan te hebben om het dagboek weer een soort van up to date te krijgen, nu dan toch eindelijk weer de tijd dat ik gewoon kan gaan schrijven.

Had natuurlijk al gekund, maar ergens in mijn hoofd was het dan niet meer logisch ofzo. Whatevah

De afgelopen maanden zijn we in ons huisje volop bezig geweest met een grootschalige verbouwing. Zo waardeloos als de huizenmarkt op dit moment is voor de mensen die een huis willen kopen, zo moeizaam verlopen dus ook verbouwingen.

Alle bedrijven hebben het druk, te druk en leveranciers hebben gedoe met grondstoffen/materialen.

Zo was er bij ons een beste lijst om te laten doen (klussen waar ik zelf echt niet aan durfde te beginnen) en stapten we er met volle vertrouwen in.

In November vorig jaar begonnen met offertes aanvragen en de hele meuk: nu nog aan het wachten op de laatste dingen die gedaan moeten worden, haha:

Week 28 zou alles klaar zijn (wat al een uitstel van originele planning was) en nu nog steeds mee bezig. Het resultaat is echt super vet geworden en zijn we gruwelijk blij mee, maar bloody hell wat een martelgang in de huidige tijd ey. Aannemers die hun werk niet doen en waar je zelf de godganse tijd achter aan moet enzo...

Schiet niet echt op naast al het gedoe van Covid de laatste anderhalve jaar en we merken beide dat we aardig moe zijn nu (hele zomervakantie was gevuld met verbouwen want niet te doen met 2 katten alleen laten (we kennen onze beesten, dat zou een trauma geweest zijn).

Beetje chaotisch verhaal wederom, moet er weer even inkomen denk.

Dus

Cheers
21 sep 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Warheart
Warheart, man, 38 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende