Wat een dilemma...

Wat een dilemma...

Het is zo moeilijk als je niet weet wat je leuk vind.. wat je wilt gaan doen met je leven of waar je jezelf ziet over 10 jaar..
Nouja ik hoop dat ik dan samen woon en een leuke baan heb maar wat? Eerst heb ik pedagogische werk gedaan en 1,5 jaar gewerkt als gastouder. Omdat ik hier niet me ei in kwijt kon heb ik besloten te zoeken naar een andere baan... zo gezegd zo gedaan. In januari ben ik begonnen met de volwassen opleiding kraam. En DAMN wat vind ik dit STOM zeg..
Het werken is STOM de opleiding is STOM en mijn collega's zijn niet veel beter... er ligt een hoop druk achter en ik ben bijna elk weekend aan het werk. Heb nauwelijks tijd voor mijn vriend en we lopen elkaar continu mis. dan komt hij thuis en dan sta ik net op het punt om te vertrekken.

Stoppen is voor mij ook geen optie.. ten eerste omdat ik een huis wil kopen en hiervoor een baan nodig heb.. ten tweede ik ben volgend jaar juli klaar en om nu te stoppen vind ik ook nog eens zonde van mijn tijd. Plus ik wil wel gewoon dat diploma hebben! en ten derde.. wat the fuck moet ik anders gaan doen. Ik heb echt geen flauw idee... en hoe kom ik hier achter??

Ik voel me zo besluiteloos.. en ambitie-loos..verward

ik word er af en toe helemaal ziek van...bah! Opleidingen zijn ook nog eens erg duur en dan moet je ook maar net het geluk hebben dat je een baan kan vinden.

mijn ongelofelijke ZEIK verhaal luchtte dus wel erg op..

Adiosssss
10 nov 2016 - bewerkt op 10 nov 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joyce95
Joyce95, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende