voelen dat je leeft

Ik denk dat je pas echt beseft wat je hebt, tot je het kwijt bent..


BAH!! wat een cliché dacht ik altijd..

Maar het is echt waar.. Je beseft echt pas wat je hebt als je het niet meer hebt. Als je gezond ben sta je er niet bij stil hoe het is om dat niet te zijn. Als je loopt besef je niet wat het is om stil te zitten. We klagen allemaal zo ontzettend veel om van alles en nog wat..ik ben te dik, ben te dun, te grote borsten, te klein... ik wil dit ik wil dat en ik wil ook nog zus en zo..
We zijn zo druk met alles wat NIET goed is, dat we niet beseffen hoe gelukkig we mogen zijn als je gezond bent.
dat je de mogelijkheid hebt om te gaan en staan waar je wilt. Dat je mag en kan werken. dat je kan dansen tot je er bij neer valt. Dat we kunnen lopen, zitten, lezen, dansen, opmaken, douchen, sporten en nog zo veel meer zonder daar bij na te denken.

En het is ook volkomen normaal dat je het niet begrijpt als je zelf alles wel kan. Want laten we eerlijk zijn we doen allemaal wel of we met elkaar mee leven, en ons in elkaar kunnen verplaatsen. Maar als je gezond ben kan je je niet verplaatsen in iemand die dat niet is. Als je zelf grote borsten hebt kan je je niet verplaatsen in iemand die kleine borsten heeft. We zeggen en doen wel alsof we het begrijpen.. maar eigenlijk snappen we er geen hol van.

Ik zou er alles voor over hebben om weer te voelen dat ik echt leef. want het afgelopen jaar ben ik ontzettend geleefd.. misschien ben ik wel niet geleefd, maar voelt het of ik word geleefd. "hoe gaat het met je? " mensen willen niet horen dat het kut gaat "Goed hoor! steeds een beetje beter!" en het gaat ook steeds een beetje beter. het is niet dat ik er over lieg. maar dat het goed gaat is een groot woord. Wat is Goed?

Keep your head up, and be patient
wie weet is volgens jaar wel MIJN jaar

11 sep 2017 - bewerkt op 12 sep 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joyce95
Joyce95, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende