Opname revalidatie centrum

Na mijn opname in het ziekenhuis adviseerde de arts om naar het revalidatie centrum te gaan.. ECHT NIET. Ik ben verder gewoon gezond en ga gewoon naar huis. Een beetje fysio aan huis en dan is dit binnen een poep en een scheet achter de rug!

De eerste 2 dagen thuis gingen best oké.. Ik werd wakker en besloot te douchen dan aan te kleden en dan naar beneden te gaan om te eten. Ik liep de slaapkamer uit en voelde al dat me benen wat verzwakt waren.. even volhouden dan kan ik naar beneden. Onder de douche voelde ik me trillerig en wankel en voor ik het wist werd ik wakker met mijn hoofd tegen de muur en me benen in een vreemde vorm onder de douche.. f*ck hoe kom ik nu omhoog ik heb helemaal geen kracht in me benen.. op de een of andere manier mezelf omhoog gekregen.. snel naar bed even bijkomen op dat moment draai ik de douche uit wil mijn badjas pakken en even later werd ik weer wakker met mijn hoofd op de grond me benen in de badkamer en me badjas Nog op de verwarming.. ik had een vreselijke hoofdpijn en was erg misselijk.. misschien kon ik dit toch niet alleen

Contact gehad met de revalidatie arts uit het ziekenhuis en toch de verwijzing om naar de hoogstraat te gaan om te revalideren..
ik ben 22 jaar volgende week dinsdag krijg ik de sleutel van mijn huis en aanstaande vrijdag word ik intern opgenomen voor minimaal 3 tot 4 weken. Mijn diploma kraamverzorgster wacht op mij 1 juni maar ook dat kan ik wel even vergeten.

Ik word geplaatst op de afdeling dwarslaesie.. hoe kan dat nou toch.. ik leef gezond sport iedere dag en nu lig ik alleen maar op bed en ga aan het einde van de week naar een revalidatie centrum. Ik hoop dat het mee valt. Moet positief blijven, dit is tenslotte het beste voor mij.. alleen voeld het soms niet zo. Familie reageerde met ; oh wat fijn dat je naar de hoogstraat gaat! Fijn??? Hoor je eigenlijk wel wat je zegt ? Het is fijn als je de lotto wint.. of als je een weekje op vakantie gaat.. maar dat ik naar het revalidatie centrum moet vind ik echt niet fijn..

Hopelijk valt het mee en schiet ik er een hoop mee op! Dit duurt namelijk veel te lang.. maar zoals me tante laatst zei... kruimeltjes zijn ook brood
22 feb 2017 - bewerkt op 22 feb 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Joyce95
Joyce95, vrouw, 29 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende