Waarom?!

Na lang niet geschreven te hebben, heb ik toch besloten om weer te gaan schrijven want ik trok het niet meer. Ik kan bij niemand mijn verhaal doen en ik merk dat het aan mij gaat vreten.

De afgelopen tijd is er een hoop veranderd maar gelukkig wel in positieve zin. Op 1 ding na dan, want de ex die lijkt mij te achtervolgen. Helaas kwam het nu weer voorbij en merk ik heel erg dat ik nog lang niet klaar ben met loslaten. Ik kan gewoon niet begrijpen waarom zij dit zo heeft gedaan.

Dus schrijf ik een brief die ik nooit zou kunnen versturen en waar ik waarschijnlijk nooit een antwoord op ga krijgen maar wat ik voor mijn gevoel wel moet schrijven:

Waarom?! Dat is de enige vraag die ik voor jou heb, waarom moest jij dit doen? Je hebt alles bij elkaar gelogen en waarom?. Jullie relatie was slecht en bestond uit vele ruzies, dus waarom koos jij ervoor om te liegen over jou anticonceptie? Waarom verwoeste jij hele families door leugens te vertellen? Is dat om jouw eigen geluk? Maar waarom wil jij gelukkig zijn op een manier waardoor er altijd ruzie is. Ben jij een pathologische leugenaar? Waarom koos jij ervoor, terwijl iedereen om jou heen, zei dat het kind niet op de wereld gezet moest worden, er toch voor om je leugen voort te zetten? Waarom verlos je ons niet door te zeggen en aan te tonen dat het zijn kind niet is ( wat mij onderbuik gevoel zegt). Waarom koos jij ervoor om mij aan te vallen via een app bericht en mij te vernederen? Omdat jij jaloers bent?

Waarom koos jij ervoor om op deze manier een kind op de wereld te zetten die geen eerlijke kans heeft in het leven. Waarom koos jij voor je eigen egoïsme en dacht je er niet bijna wat je een ander en in dit geval jou kind aan doet? De vader van jou andere kind probeert hem bij je weg te halen omdat jij niet gezond bent. Zegt dat niet genoeg dan? 
Ik weet niet of het netjes is om te zeggen, maar omwille van de kinderen hoop ik heel erg dat zij weggehaald worden en hopelijk een betere start in het leven kunnen krijgen.

Is het slecht dat ik het wens dat een moeder en kinderen uit elkaar gehaald wordt? Ik weet het niet, ergens vind ik het erg dat ik het zeg maar aan de andere kant, verdienen de kinderen zoveel meer dan wat ze nu krijgen.

Als je dit gelezen hebt, dan wil ik je bedanken voor het lezen en de tijd te nemen voor mijn verhaal! Het is een lastig pakket en ik hoop dan ook niet dat ik aangevallen ga worden op al mijn vragen..

XOXO
23 jun 2021 - bewerkt op 23 jun 2021 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende