Bengel

Ik word helemaal gek van mijn kat.
Sinds augustus heb ik mijn kat Bailey erbij. Hij is grappig en super lief maar zijn streken word ik echt gestoord van!


Mijn kamerplanten zijn niet veilig, van mijn tafels moet ik alles afhalen want anders ben ik alles kwijt terwijl hij niet op de tafels mag komen. Eet alles op van mijn andere kat dus haar heb ik een voerbak op chip geven en het mooiste is, hij weet dat het allemaal niet mag en doet het dus als ik niet thuis ben.
Om de pot van mijn kamerplant had ik zilverfolie gedaan zodat hij er niet telkens alles eruit gooide met als gevolg dat hij zat te knagen aan het folie.. Dus toen heb ik het er weer afgehaald maar nu haalt hij weer alles eruit.

De waterspuit werkt niet, ik heb hem helemaal nat gespoten maar hij doet het daarna gewoon weer. Ik heb hem tikjes gegeven en waar ik zeker niet heel trots op ben ook schopjes omdat hij het bloed onder mijn nagels vandaan haalt.
Ook zijn kopje in de aarde gedrukt in de hoop dat hij het niet meer doet.

Ik weet dat ik misschien een wat hardere hand heb gehad maar ik wist het op gegeven moment echt niet meer.. geloof mij, ik ben echt gek op dieren en als ik dierenmishandeling zou zien dan zou ik echt ingrijpen zoveel liefde heb ik voor dieren.

Maar ik weet het echt niet meer, hebben jullie ideeën zodat hij hiermee stopt?
07 dec 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende