Mijn weekend!

Het was eigenlijk wel echt een heerlijk weekend, dit was wel weer een weekend waarbij ik mij echt weer even goed voelde en niet verdrietig. somber en alleen!

Zaterdag heb ik eventjes alles in mijn werkkamer kunnen opruimen, dingen weggegooid die betrekking hadden met mijn ex! We zijn nu bijna een jaar uit elkaar maar ik had de energie er niet voor omdat op te ruimen en nu vond ik dat ik er echt even iets aan moest doen! Helemaal omdat ik binnenkort de kerstspullen van mijn zoldertje wil halen!
In de avond heb ik samen met een vriendin weer kunnen fotograferen en wat was de het mooi! Ik ben best wel trots op het resultaat.

Zondag ben ik naar mijn vriend gereden en mijn bonus kindjes waren er ook, ik had nog wat nagellak over die ik niet meer gebruikte dus dit had ik aan mijn bonus dochter gegeven en daar was ze wel heel blij mee!
De dag liep goed en mijn vriend en ik hadden een verrassing voor de kinderen, namelijk bij de maccie eten! Ik moest wel lachen want ze vroegen in de auto aan mij wat we dus gingen eten maar ik kan niet liegen en het moment dat ze het hadden geraden schoot ik in de lach! Heerlijk toch?! Ook vroeg zijn dochter aan mij of ik haar wilde helpen, ze durft de deur van de wc niet op slot te doen en het was een openbare wc dus toen heb ik haar uiteraard geholpen.. Het voelt zo fijn om te kunnen helpen met zulke kleine dingetjes.

Ik vond het een heerlijke dag en alles voelde gewoon alsof het zo hoorde te zijn en ze zijn zo lief tegen mij! Zijn kindjes moeten altijd op tijd weer thuis zijn en we hadden lekker op tijd gegeten dus we hadden nog even en gingen samen een filmpje kijken..
Zijn kindjes wilde graag naast mijn vriend zitten en dat liet ik uiteraard ook toe! Ze hadden nog maar eventjes met hem, dus ik vond het belangrijk dat ze dan ook echt even met hem samen konden zijn en dan cijfer ik mij een beetje weg!
Maar de oudste kreeg ineens buikpijn en werd erg sip.. De jongste was ineens hangerig en ik hoorde mijn vriend iets fluisteren maar ik had niet gehoord was het was. Toen het moment daar was, begon de jongste ineens te huilen.. Jeejtje wat greep dit mij aan, ik moest echt water drinken om mijn eigen tranen weg te slikken. De oudste zag er witjes uit en was erg stil. Het afscheid met de kinderen was dit keer iets minder enthousiast dan als de vorige keer, de vorige keer bleef de oudste doei roepen, zo lief. Maar dat begreep ik nu wel.. Nu ik dit zo weer schrijf, grijpt het mij weer aan en liefst had ik ze op dat moment een hele dikke knuffel willen geven. 
Maar ik denk dat ze dat niet wilde, met aanrakingen ben ik nog erg voorzichtig en laat ik het vanuit hun komen!

xoxo
16 nov 2020 - bewerkt op 16 nov 2020 - 82x gelezen
Profielfoto van justme310
justme310, vrouw, 32 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.     vorige volgende