Waar moet ik beginnen?

28, zo oud ben ik. 28 en ik heb geen idee wie ik ben, wat ik wil doen en waar in naartoe wil in het leven.
Wat ik wel weet is dat ik vast zit. Ik zit vast in mijn eigen hoofd en lichaam, maar ik zit vooral ook vast door mijn verleden.

Zowel mijn hoofd als mijn lichaam zeggen stop. Mijn hoofd kon ik lange tijd negeren, ook mijn lichaam heb ik proberen negeren. Alleen heeft dat nu tot gevolg dat ik mij niet meer kan inbeelden hoe het is om een normaal functionerend lichaam te hebben. Sinds 2019 hyperventileer ik, dat betekent niet dat ik aanvallen heb waar ik in een zakje moet ademen. Dat betekent dat ik dagelijks het gevoel heb dat ik tussen twee muren geplet zit terwijl ik net heel diep moet inademen.

Na jaren doorzetten heeft mijn lichaam aan de noodrem getrokken, iets wat ik niet meer kan negeren. Maar wat nu ? Hoe los ik dit op ? Wat is er precies in mijn hoofd en lichaam gebeurd?
Het zijn allemaal vragen waar ik momenteel geen concreet antwoord op kan geven want het kan aan zoveel liggen. Ik denk wel eens dat ik op mijn 28ste meer heb meegemaakt dan de gemiddelde mens in heel z'n leven. Dus waar moet ik beginnen ?
15 jul 2021 - 149x gelezen
Meld ongepast verhaal.
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Lingling
Lingling, vrouw, 28 jaar
 
Log in om een reactie te plaatsen.   Schrijf reactie
  vorige volgende