Volgens jou ben ik geen "vriendin"

Volgens jou ben ik geen vriendin vriendin meer maar simpel iemand waar je sex mee hebt. Dat zijn de woorden die je zei alsof er geen liefde opeens uit het niets was. Hoe moest ik anders een vriendin zijn? Ik ben er elke dag voor je als je me nodig heb. We gaan op dates. We gamen samen, praten samen, knuffelen en meer. Hoe ben ik in jou ogen dan alleen iemand waar ik sex met heb?

Ik heb het je gevraagd hoe ik een goede vriendin voor je kunt zijn. Je reactie was "dat kun je waarschijnlijk niet maar ik zou er over nadenken". Nu zit je voor drie dagen al bij een meid. Dezelfde meid waar je 8 maand geleden mee bent vreemd gegaan en ik? Ik wacht nog steeds op wat je van plan bent.
===================================

Dit is even om de situatie uit te leggen. Ik weet dat het zeer op een verhaal lijkt maar ik moest een manier hebben om uit te leggen wat er is gebeurt. Velen mensen om me heen zeggen dat ik het moet uitmaken. Ikzelf wil dat niet en zoek telkens om excuses en manieren hoe ik beter kan zijn. Maar jullie zijn buitenstaanders van mijn leven en ik vroeg me af wat jij zou doen?
24 dec 2018 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Celiayuno
Celiayuno, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende