Gek van de gemeente

Dear diary and readers,

Het is dan weer zo dag hoor. Weer een brief van de gemeente dat de aanvraag niet goed is binnen gekomen of te laat is geleverd. Kan ik er iets aan doen dat deze bewijsstukken ook verzonden moeten worden binnen 5 werkdagen van VGZ en Duo maar uit eindelijk twee weken later aankomen? Sinds Mei zijn we al bezig met aanvragen van een uitkering en ik zit dus al sinds mei zonder maandelijks inkomen. Menso heeft gezegd dat werken nog geen optie is vanwege dat ik daar mentaal en fysiek nog niet kan, ik weet dat ze gelijk hebben maar ondanks dat leven zonder geld is ook lastig. Ik zit de laatste beetje spaarrekening dat ik heb te gebruiken om mijn medicatie te betalen. Heb nu al sinds mei mijn zorgverzekering en schulden ook niet kunnen betalen. Ik ben nog maar 21 en toch al diep in de schulden.

Soms zijn er van die dagen dat ik verlang dan naar advies van ouders, natuurlijk zijn mijn verzorgers super aardig maar er mist gewoon iets. Vooral met hoe moeilijk ik het nu heb in mijn situatie wil ik iemand hebben om mee te praten en alles aan te zeggen. De laatste tijd begin ik steeds vaker wakker te liggen omdat ik moet huilen. Ik voel me alleen in deze wereld. Ik voel alsof ik gefaald heb. Ik merk dat de begeleiders steeds weinige tijd hebben om met me te praten over hoe ik me voel en alleen nog maar zakelijk met mij praten. De jongere cliënten nemen veel meer aandacht op wat maakt het lastig voor hun om tijd aan mij te besteden. Ik faal in school iets waar ik echt naar uit keek en ik faal in het level leiden dat ik wil leiden.

Ik probeer me aan mijn goede nieuws vast te houden ondanks alles. Ik heb een twee-jaar indicatie gekregen dus mijn woonplek staat vast. Binnenkort mag ik waarschijnlijk met een mediavormgeving dagbesteding beginnen. Dus hoop dat mijn gedachten dan een beetje afgeleid worden.

Ik moest dit ergens kwijt , dus bedankt voor het lezen

greets, Celiaverliefd
28 aug 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Celiayuno
Celiayuno, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende