Mijn Biologische vader?!

Het is een tijdje geleden dat ik een dagboek bij heb gehouden, volgens mijn therapeut is het het beste als ik alles opschrijf. Nou merk ik aan mijzelf dat het niet werkt als niemand het leest, ik herinnerde mij deze site van toen ik nog iets jonger was. Dus besloot ik maar om hier weer is op te beginnen.

Het gebeurde op 30 Augustus dat mijn tante opeens belde met belangrijk nieuws. Nou heb ik geen contact met mijn moeder (zit een heel levens verhaal achter) dus dacht ik dat ze in het ziekenhuis lag. Integendeel vertelde mijn tante dat mijn biologische vader na mij opzoek ik en mij heel graag wilt leren kennen. Om een terug blik te geven om waarom hij na me op zoek is, hij is voor mijn geboorte bij mijn moeder weg gegaan. Ik wist nooit wat zijn naam was, hoe hij er uit zag of wat echt de reden is waarom die weg ging. Mijn moeder hield veel voor mij geheim, zo ook de bestaan van 2 oudere broers en 1 oudere zus. Dit kreeg ik echter te horen van mijn voogd.

Terug op het "Mijn biologische vader zoekt contact met mij". Ik ben altijd erg nieuwsgierig geweest wie mijn echte vader was. Hoe hij heette, en of ik op hem leek. Nu kreeg ik van mijn voogd aankomende herfstvakantie de naam te horen, omdat ik eerst met school zou beginnen en daar aan moet wennen. Maar nu is de hele situatie veranderd, en vraag ik mij af wat ik zou doen. Het is al erg lastig omdat er veel in mijn leven is gebeurd en ik graag wil concentreren op mij nieuwe school. Zijn dochter (ja ik heb dus nog een andere zus!) probeert ook al contact met mij te zoeken, en ze dringen heel erg aan op contact.

Wat zou jij doen in dit geval?

Liefs.
Celia
03 sep 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Celiayuno
Celiayuno, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende