Vlaag van motivatie

Het is weer zo ver. Het zal wel iets met de eerste zonnenstralen van de lente te maken hebben ofzo, ondanks dat die zich vandaag niet zo lieten zien. Die positieve vibe die je hele leven gaat veranderen is weer terug. Dat betekent schema's maken, waar je je uiteindelijk toch niet aan gaat houden, maar wel pas voor over twee weken, want nu moet je voorlopig opgesloten zitten om die tentamens te halen.

Natuurlijk is het wel heel belangrijk om die planning voor over twee weken nu te maken, want nu zit het in je hoofd. Maarja. Eigenlijk had je beter nog even kunnen studeren, want nu haal je morgen dat tentamen niet en schopt dat je zorgvuldig gemaakte planning voor na de tentamens in de war, omdat er nog een extra herkansing bijkomt en loopt het weer allemaal in de soep.

Life planning. Zijn er mensen die daadwerkelijk voor elkaar krijgen wat ze voor elkaar willen krijgen?

In ieder geval wil ik mijn bachelor afmaken. Verder wil ik tijd besteden aan sport, muziek, reizen, mijn blog, sociale contacten, lezen en mediteren. Ook wil ik weer meer oefenen met schrijven, want ik lijk de feeling een beetje kwijt te zijn. Terwijl ik vroeger nog simpelweg goede stukken uit mijn mouw kon schudden zit ik nu vaak vast of ben ik gewoon niet tevreden. Oh ja, en ik moet ook af en toe nog werken. Poging 386 om dat allemaal te combineren in de korte tijdspan die elke week heeft. En dan heb ik nog niet eens een hypotheek, kinderen of een vriend om rekening mee te houden.

Hoe houden jullie die tien ballen tegelijk in de lucht?
12 apr 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rosannemarit
rosannemarit, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende