Hard to get spelen zonder een lul te zijn.

Je ziet ze vaak langskomen tegenwoordig. De hipster berichten "Hoe kun je..... zonder een lul te zijn". Prima afleiding voor tijdens het studeren, maar ik kan toch echt wel een serieuze gids gebruiken in hard to get spelen zonder een lul (of een trut) te zijn. En dan het liefst ook nog zonder mezelf alleen maar tegen te werken. Ik heb het niet onder de knie. Ik kan een man verleiden, maar zijn aandacht houden vind ik moeilijk. Zelf ben ik er vrij van overtuigd dat het er in ieder geval mee te maken heeft dat ik vrij snel graag allerlei dingen met persoon x wil ondernemen en hem vaak wil zien. Ik probeer mijn planning een beetje om hem aan te passen en hij kan zijn jachtinstinct niet laten zien en het lijkt alsof ik verder geen leven heb (wat wel zo is, maar waar ik alle tijd en moeite in gestopt heb om ook nog wat tijd over te houden om hem te kunnen zien, omdat, als ik dat niet inplan ik weet dat er geen gaatje meer vrij is in mijn agenda). Heel simpel en heel basaal, maar geloof me, ik heb genoeg ervaring om erachter te zijn dat dit vaak wel is hoe het werkt. En de mannen in wie ik geen interesse heb komen als schoothondjes achter me aan, omdat ik die blijkbaar precies schijn te behandelen op de manier waardoor een gemiddelde man zijn interesse behoudt. Manmanman, waarom zijn wij mensen in godsnaam gebouwd om relaties zo ingewikkeld mogelijk te maken? Ik snap wat ik fout doe, want ik vind het zelf ook strontirritant als een man altijd kan en altijd maar berichtjes stuur.

Aan de andere kant ben ik niet het soort persoon wat 85 berichten op een dag stuurt, maar zolang het meer is dan hij is het eigenlijk al te veel. Maar als ik een berichtje krijg van iemand die ik wel zie zitten kan ik het ook niet echt handelen om nog echt lang te wachten met antwoord geven. Een uurtje of twee is al lastig en dat schijnt de gemiddelde man niet eens door te hebben. En als ik dan mijn eigen emoties aan de kant zet en probeer om even echt hard to get te spelen dan word ik een soort ijskonijn en laat hij niks meer van zich horen omdat impossible to get ook niet de bedoeling is.

Ingewikkeld much. Ja. En zolang dit proces zich bij elke man die ik aantrekkelijk vind af blijft spelen, blijf ik een drama in daten, daalt mijn zelfvertrouwen en stijgt het verlangen om me bij de volgende man meer aan hem vast te klampen. Mensen, wat moet je ermee?
29 jan 2017 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van rosannemarit
rosannemarit, vrouw, 32 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende