Verandering in gedrag

Ik heb even de behoeft om wat op papier te zetten.

Het gaat redelijk?? Denk ik ??
Ik weet het niet zo goed ik voel mij nog heel somber, heb ook nog nergens zin in. En alles boeit mij niet zo.

Hulpverlening zie ik eens in de maand.
Vind ik dat prima?? Ja eigenlijk wel
Ik merk dat ik veel minder bezig ben met steeds benoemen hoe slecht ik mij wel niet voel . En het werkt ?? Denk ik ??
Ik mis mijn oude casemanager wel in de zin van mijn wekelijks huil uurtje. Maar het hielp mij niet verder.
Ik ben erachter gekomen dat ik het toch echt allemaal zelf moet doen. En dat ik maar moet accepteren dat mijn stemming langdurig vaak kut is. Maar ook al voel ik mij kut en gaat er vanalles door mijn hoofd. Het verschil zit hem in hoe ik ermee om ga . Hulpverlening kan niet meer doen dan praten met je en je in een gesticht stoppen of je vol proppen met pillen.
En dat is niet de oplossing voor mij , of daar ga ik mij niet beter door voelen. Misschien gaat het daardoor mss wel slechter. Ik denk dat mijn woord wat het jaar omschrijft is veranderd van overleven/ survive naar stilstaan. Ik merk zeker nog dat ik veel minder doe dan mijn leeftijdsgenoten, ik studeer immers niet en werk is maar wat vrijwilligerswerk. Leeftijdgenoten zijn al bijna afgestuurd. Ik kan dit nu wel beter accepteren dan eerder. Ik ben gewoon met hele andere dingen bezig geweest.. vooral met overleven en in mijn hoofd zitten met alles wat er voorbij komt/kwam en dat is oké voor mij. Ik wil weer starten volgend schooljaar met iets van een opleiding, dit is een goede stap en allemaal in mijn eigen tempo!! Ook ik kom er wel!! Ook al gaat alles anders dan dat ik van te voren kon bedenken. Mijn hond heeft mij een reden gegeven om weer op zoek te gaan naar het leven leven en niet meer te gaan overleven . Maar wat ik al zei ik moet dit op mijn eigen tempo doen. Ben ik trots op waar ik nu sta ? Wel een beetje hoor , omdat ik terug kan kijken op oud gedrag en dit om heb gezet in nieuw gedrag zonder de hulpverlening. Ze hebben mij zeker gesteund maar niet kunnen helpen.

Ik denk dat ik zelfs zover ben dat ik ook mijn dossier wil gaan opvragen bij ggz jeugd van 2014 tot 2020 en dan alleen de opnames. Ik wil leren en terug kunnen kijken naar een ik die ik niet meer ben. Ik ben niet beter , echt niet . Maar ik kies ervoor om er anders mee om te gaan.


Xx
19 jun 2020 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van KleintjeXx
KleintjeXx, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende