Veel gebeurd

Ik denk er niet vaak genoeg aan om te schrijven, en als dat wel het geval is weet ik simpel weg niet wat ik moet schrijven of ik het moet verwoorden. Dus dan begin ik maar en haal ik het daarna weer woord voor woord weg, waarna ik de pagina wegdruk en maar iets anders ga doen.

Er is veel gebeurd in de maanden dat ik niet heb geschreven; een nieuwe relatie, in gesprek gegaan met een psycholoog over de dingen die zijn gebeurd in Australië, met EMDR gestrart en heel veel nagedacht over de 'mishandelingen', zelf gestopt met mijn anti depressiva, alles verteld aan mijn vriend, gestruggled met mezelf en school, uiteindelijk mijn propedeuse gehaald met een gemiddelde van een 7,8 , erachter gekomen dat werken in een verpleeghuis absoluut niet mijn ding is, een knobbeltje in mijn borst gevonden en daarvoor naar de dokter geweest die mij vertelde dat het met antibioticum weg zou moeten gaan, een maand naar Thailand geweest en rondgetrokken.

En vandaag moet ik naar het ziekenhuis om het knobbeltje in mijn borst te laten onderzoeken. Hij was namelijk na een paar weken en een antibioticakuur niet weg. Dus ik weer naar de dokter die mij vertelde te wachten tot ik mijn menstruatie had gehad en dat het dan weg zou moeten zijn, wat ook niet het geval was. Uiteindelijk weer gebeld en toen een doorverwijzing gekregen maar de wachttijden werden geschat op 2 weken. Wat betekende dat het niet meer zou lukken om voor mijn vakantie naar Thailand een afspraak te maken.
Eerlijk gezegd ben ik behoorlijk nerveus voor de afspraak, ze gaan een echo maken in plaats van een mammografie. Wat betekend dat ze niet meer gaan kijken of er iets zit, maar wát er zit. Ik word al misselijk aan de gedachte dat het misschien wel iets kan zijn.

Er is zoveel gebeurd dat ik niet weet waar ik moet beginnen en misschien is dat ook niet nodig.
Misschien dat ik het allemaal nog eens op schrijf maar waarschijnlijk niet.

Anyhow.

Yours truly,
13 aug 2019 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van JustKaty
JustKaty, vrouw, 26 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende