update

Zoals mijn vorige foto al liet blijken, ben ik momenteel met niets anders bezig dan met school. Hard en veel werken om dan vaak slechte commentaar te krijgen werkt niet zo motiverend. Maar ik ben niet van plan me zomaar over te geven! Ze maken er blijkbaar een sport van om leerlingen te kraken, en zoveel mogelijk te ziften zodat enkel de hele goede studenten nog overblijven. Wel, ik ga gewoon men best doen!
Maar momenteel heb ik dus niets anders in mijn leven dan school, en heel heel af en toe eens afspreken met vrienden. Geen afleiding meer van liefdesrelaties, en dat lijkt me voor het moment ook het beste. Gewoon een paar jaartjes focussen op mijn school. Geen afleiding door ruzies, frustraties en discussies van een relatie die dan uiteindelijk op niets uitdraait. Soms mis ik wel iemand in mijn leven.. maar ja vrolijk het is wat het is.
Qua zelfbeschadiging, soms heb ik nog eens een slecht moment.. Wanneer er iets slecht gaat of iets lukt niet hoe ik het gepland had en voorbereid had. Dan raak ik soms veel te gefrustreerd en gebeurd het af en toe nog wel eens. Ik probeer het terug onder controle te krijgen op dezelfde manier als ik dat al eens gedaan heb.

xxx
lostinside
28 mrt 2015 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lostinside
lostinside, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende