Van kwaad naar erger

De situatie thuis loopt niet goed. De sfeer is heel gespannen en ik weet niet wat ik moet doen om het te veranderen.
Het lijkt alsof mijn moeder niet geïnteresseerd is in mij en wat ik wil in mijn leven. Mijn papa probeert met haar te praten om haar te laten inzien dat ik een betere relatie met haar wil. Hoe meer hij op haar inpraat hoe kwader zij op hem wordt. Met als gevolg dat mijn ouders nu constant ruzie hebben, door mij. Daarnet nog is mijn vader wenend weggereden. Hij riep dat hij het hier niet meer aankan.
Dan komt hij terug als hij afgekoeld is en doen ze beiden net of er is niets gebeurd. Ik heb zelfs al voorgesteld om in therapie te gaan. Ik, samen met mijn ouders. Ik wil een betere relatie met hen, en vooral met mijn mama. Waarom wil zij geen moeder-dochter relatie met mij? Dat doet me zoveel pijn. Zij wil me niet echt kennen. Zij geeft enkel maar om de indruk die andere mensen krijgen over mij. Ik moet goede cijfers halen in de richting die zij wilt. De naam van mijn vriend? Die vroeg ze pas na 4 maand.
Mijn ouders zeggen dat school nu het belangrijkste is voor hen in mijn leven. Ik faal op school momenteel. Wil dat dan zeggen dat ik niet goed genoeg ben ofzo?
21 mrt 2016 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van lostinside
lostinside, vrouw, 27 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende