Update

Ons Huisje

Gisteren 1 mei 2012 was het precies 1 jaar geleden dat wij onderweg naar Praag waren en hoorde dat ze officieel ons huis gingen bouwen. Vandaag de dag is ons huis nog steeds niet klaar en we wachten al 2,5 jaar.
Maar er zit schot in de zaak, want we weten dat het juli/augustus klaar zal zijn.
Helaas kunnen ze pas 4 weken voor opleverdatum laten weten wanneer we de sleutel krijgen, dat is best vervelend met mijn werk.

Jos en ik

Met Jos en mij gaat het goed, 29 april 2012 ‘Koninginnenacht’ was het precies 5 jaar geleden dat ik hem leerde kennen. 10 juni 2012, zijn we precies 5 jaar samen.
Dat we gaan samenwonen vind ik nog niet eens zo eng, wij zijn gewend om op huizen te passen van familie en zijn al vaker langer tijd samen geweest. Ik vind het wel een eng idee om weg te gaan uit mijn ouderlijk huis. Ik voel me zo thuis daar en zo hou ik dat het liefst altijd. Het idee dat mijn kamer, mijn kamer niet meer is.. maar goed ik hou nu op voordat het te dramatisch is.

Sammie/b]
Ja, Sammie is inmiddels al weer langer dan een jaar bij ons, wat is die hond leuk zeg! Hij doet trucjes en van alles en nog wat voor worst en koekjes (Poot, Zit, af, rol, over de leuning van de bank heen springen en Tik em aan ouwe). Sammie vindt het leuk om in de poort te rennen, hij denkt alleen wel dat het zijn terrein is en kan nog wel eens flink tekeer gaan tegen buren die op ‘zijn terrein’ komen. Als mijn moeder aan het stofzuigen is en ze zet de stofzuiger zachter dan gaat Sammie naast de stofzuiger op zijn rug liggen en dan wil hij ook even ‘gestofzuigd’ worden. Sammie vindt het ook lekker om geföhnd te worden en hij zit graag in de auto. Toch is hij nog wel een schooihond, van mijn moeder mag hij alleen in de keuken schooien, hahaha.. Ja en dat doet hij dan ook netjes, zodra er iemand in de keuken staat komt Sammie er gezellig bij liggen. Inmiddels is Sam echt een gezinslid geworden, echt een onderdeel van ons gezin. Zelfs gezinsleden die hem in het begin absoluut niet wilde zijn dolgelukkig met hem. Met mijn vader gaat het ook veel beter sinds die hond om ons heen loopt. We plagen hem nog wel veel en we zeggen nog wel eens dat we Sam allemaal zat zijn en dat we hem op Marktplaats zetten. Mijn vader begrijpt dat niet dat het een grapje is en gaat helemaal door het lint. Zielig maar wel grappig! Wij vinden Sammie trouwens sprekend op een Kooikerhondje lijken. Erg apart hoor we hebben hem namelijk gekocht als een kruising tussen een Sheltie en een King Charles Spaniel en nog een hondje, maar dat wisten ze niet precies. De ouders van de hond waren niet aanwezig dus wij hebben het nooit kunnen controleren.

Nou dit leek me wel weer even genoeg.. doei!!
02 mei 2012 - meld ongepast verhaal
Weet je zeker dat je dit verhaal wilt rapporteren? Ja | Nee
Profielfoto van Su.zanne
Su.zanne, vrouw, 36 jaar
   
Log in om een reactie te plaatsen.   vorige volgende